אפילפסיה-האם יש טיפול ברפאה המשלימה

alexzl72

New member
אפילפסיה-האם יש טיפול ברפאה המשלימה

האם יש טיפול ברפאה המשלימה בן 11 עם primery generalized epilepsy אין מחלות/בעיות נוספות פרכוסים כלליים קלוניים למשך מספר דקות (עד 5 דקות )בהתאמה עם התפרצויות אפילפטיות כלליות בEEG כולל תגובה אפילפטית במהלך נישום יתר וגירוי אור חוזר .CT המוח תקין .סיפור משפחתי שלילי לפרכוסים . מחלה התחילה באוקטובר 2010 בפתאומיות . פרכוס רשאון ושני באוקטובר שלישי בסוף פברואר מרץ - 3 פעמים - ניטוקים אפריל - פעמיים מאי - ביום אחד - היו 3 פרכוסים מטופל ב DEPALEPT CHRONO ,TOPOMAX

shahaful

New member
טיפול באפילפסיה

הרפואה הסינית מסוגלת להתמודד בצורה יפה מאוד עם תופעות האפילפסיה, ניתן להרחיק את האירועים, ולהפחית את תדירותם, כמו כן, כאשר יש התפרצויות פרכוסים ניתן אף לחזק את הגוף כך שיהיו קצרים יותר וקלים יותר. העבודה במקרים אלו עם ילדים מניבה תוצאות טובות יותר מניסיוני מאשר עם מבוגרים . ע"פ התיאור שלך נראה שיש החרפה באירועי הפרכוסים, לכן כדאי להגיע טיפול בהקדם. בהצלחה

מקורות/מאמרים.מחקרים

כבר הרבה זמן שאני מחפש מקורות ומחקרים מהימנים לגבי הנושא. נתקלתי בכתבים שטחיים מאוד ואף לא במאמר רציני אחד. מישהו מכיר ויכול להפנות למאמר כזה? תודה, אבי.

שלום אלכס

בעקבות שאלתך וכן בעקבות מקרה אחר קונקרטי עלה הנושא לדיון ארוך בקבוצות דיון אחרות. השורה התחתונה היא שמדובר בנושא מורכב אבל עם הרבה דרכי פעולה אפשריות וכדאי לצאת לדרך. אני מחזק את דברי שחף וחושב שכדאי לעשות נסיון להקל על הילד ועל עצמכם, לדעתי הדבר צריך להעשות במקביל לטיפול הקיים ובהמשך הדרך לשקול הפחתת המינונים תחת ביקורת ובמידה ולא עולה תדירות ההתקפים. בריאות לכולכם,

alexzl72

New member
דיקור סיני

האם אפשר לקבל לינק ל"לדיון ארוך בקבוצות דיון אחרות" ? אמת ,שבנוסף לטיפול תרופתי בני כבר מקבל דיקור , אך כל הרופאים ששעלתי בנושא לא מעמינים בדיקור במקרה של אפילפסיה

מדובר בקבוצת דיון מקצועית בפייסבוק

לא בטוח שתוכל לראות אם אינך חבר... חפשי Classic Chinese Medicine - Roni Sapir ... אגב, לא מפתיעה אותי התגובה של הממסד הרפואי, קשה לרופאים לקבל עקרנות שלא ניתנים להוכחה מדעית, חומרית... למרות שרואים יותר ויותר רופאים שמשלבים ידיים איתנו המטפלים. אם לא תצליח פנה אלי שוב ואקבץ לך את ההתכתבויות ואשלח במייל למרות שאם אינך מגיעה מתחום הרפואה הסינית רוב הדברים לא יהיו בהירים עבורך כלל וכלל. אבי.

כמו כן

אני יכול לספר לך שבחיפושי אחרי מחקר מבוסס שיצדד או ישלול טיפול סיני באפילפסיה מצאתי רק מחקר אחד שמדווח על שיפור ב-75% מהמקרים שטופלו בדיקור במקביל לתרופות אבל! כסיכום טוען מבקר המחקר כי המחקר לא עמד בכל הסטנדרטים המדעיים המקובלים ולכן מסקנתו היא אין בממצאים כדי להמליץ לשלב טיפול סיני בטיפול הרפואי - סוג של ניסוח שאינו שולל אך אינו מצדד... מאידך, בדיון שדיברתי עליו מעידים מטפלים שלמדו אצל מנחים אשר טיפלו בהצלחה יפה באפילפסיה... אני חושב ששווה את המאמץ בתנאי שאתה יודע שהמטפל אכן טוב וזהיר. מבטיח לעדכן כשאסכם את כל הבירורים עבור מטופלת שלי שמגיעה עם אותן ספקות בדיוק. שבת שלום

למעלה