אפילפסיה

eyalnoy

New member
אפילפסיה

שלום אני לא בטוח שאני בפורום הנכון הייתה לי אפילפסיה נעורים ההתקפים לוו בעווית קטנה נאמר לי שיש לי רמה מאוד קלה במחלה וההתקף האחרון שלי היה לפני יותר מ5 שנים ואני לא נמצא בשום טיפול אני התגייסתי לצבא והפרופיל שנקבע לי 64 עכשיו הקביעה הייתה לבחירתי שאלו אותי אם אני רוצה 64 או 72 . עכשיו ברצוני לעלות פרופיל ל82 97 72 להיות קרבי הכי הכי רציתי לדעת אם זה אפשרי ויעלו פרופיל עזרו לי בנושא אם ביכולתכם

אפילפסיה

נדמה לי שהאדם היחיד שיכול לענות לך על שאלה זו זה רופא (צבאי או לא) שמחזיק ספר פרופיל - הספר קובע את הפרופיל המקסימלי והמינימלי שאפשר לתת לכל ליקוי. אגב, הגדרת אפילפסיה היא שני התקפים לפחות, כשהאחרון היה בשנה האחרונה. (אלא אם כן אתה מאוזן בטיפול תרופתי). מה גם שהיתה לך אפילפסית נעורים, שיותר מכל סוג אחר - עוברת עם הבגרות. מעבר לבדיקה בספר הפרופיל, לא הייתי שולל קיומן של ועדות מיוחדות שיכולות לקבוע פרטנית ובאופן מיוחד העלאת פרופיל, בהסתמך על בחינת מקרה. נראה לי שהדרך הכי בטוחה היא לדבר עם מפקדת קצין רפואה ראשי. בהצלחה. אגב, שמתי לב שמנהל הפורום עובד במשרד הבריאות, אז יש לי שאלה אליך: עשיתי עבודה על אפילפסיה ופניתי למחלקת אפידמיולוגיה שלכם (או משהו דומה), וביקשתי נתונים רשמיים על היארעות והמצאות אפילפסיה, מכל הסוגים, בישראל. התשובה שקיבלתי היא כי משרד הבריאות לא מחזיק נתונים מסוג זה. ולשאלה: יכול להיות שאכן זה המצב, או שפשוט לא היה להם נוח לעבוד באותו מקרה?

eyalnoy

New member
אפילפסיה

כן כנראה המקסימלי הוא פרופיל 72 אבל בצבא אם רוצים תמיד אפשר לעלות אני רוצה לדעת איך????

כמו שאמרתי

תפנה לקצין רפואה ראשי. איני יודע את הטלפון של המפקדה, אבל אפשר בטח להשיג דרך לשכת גיוס.

למעלה