אפילציה בביצוע עצמי

מצב
הנושא נעול.
אפילציה בביצוע עצמי

אפילציה בביצוע עצמי
שלום, אני מטופל כעת הסרת שיער בלייזר באזור הישבן, לאחר מכן אני מעוניין להסיר את השיער שישאר באמצעות אפילציה, אך מכיוון שבנוסף לכך שהמקום אינטימי גם איני מעוניין לכבול את עצמי לנסיעות לטיפולים רבים על פני משך זמן רב, חשבתי על לבצע את הטיפול בעצמי, כך שאוכל לבצע את הטיפול בזמן לבחירתי בביתי.
בדקתי לגבי קורסים וראיתי כי ניתן ללמוד כיצד לבצע את הטיפול ב10 מפגשים במקומות רבים ולרכוש מכשיר מקצועי במחיר שאני יכול להרשות לעצמי. האם הרעיון נשמע לך אפשרי?
המון תודה.

אפילציה באופן עצמאי

אפילציה בביצוע עצמי
שלום, אני מטופל כעת הסרת שיער בלייזר באזור הישבן, לאחר מכן אני מעוניין להסיר את השיער שישאר באמצעות אפילציה, אך מכיוון שבנוסף לכך שהמקום אינטימי גם איני מעוניין לכבול את עצמי לנסיעות לטיפולים רבים על פני משך זמן רב, חשבתי על לבצע את הטיפול בעצמי, כך שאוכל לבצע את הטיפול בזמן לבחירתי בביתי.
בדקתי לגבי קורסים וראיתי כי ניתן ללמוד כיצד לבצע את הטיפול ב10 מפגשים במקומות רבים ולרכוש מכשיר מקצועי במחיר שאני יכול להרשות לעצמי. האם הרעיון נשמע לך אפשרי?
המון תודה.
אפילציה באופן עצמאי
היי
הרעיון של לטפל בעצמך מאד יפה כרעיון,אבל לא ישומי ממש,מכיוון שלא ניתן להגיע לכל איזור בעצמך נידרשת מתיחת עור ביד אחת והשנייה צריכה לבצע את הטיפול תוך הסתכלות בזכוכית מגדלת,

קורס בן 6 ל 10 מיפגשים לא יהפוך אותך למטפל מקצועי שלא יעשה נזקים על העור,באפילציה נידרשת המון מיומנות ותרגולים של עשרות פעמים על כל איזור,
אני מעבירה קורסים בני חצי שנה ככה שמי שיוצא מכאן מוכשר להתחיל לעבוד בצורה מקצועית אפילו על עצמו ,לא צריך לקחת בקלות ראש את העניין שאתה מטפל בעצמך ולא נורא אם לא יהיה מקצועי כי תרצה לעצמך את הטוב ביותר גם אם יש לכך מחיר ,כי בעיני להשקיע בעצמך זו השקעה נטו ולא ביזבוז של כסף ,,הנזק שאתה יכול להסב לעצמך גדול מהרווח שתפיק מהעניין אני תמיד אומרת תשאירו למומחים את מה שהם יודעים לעשות,

מצב
הנושא נעול.
למעלה