שלום אני מחפש חובבים שמגדלים זנים שונים של אפיפילומים שלומברגרות או זיגוקקטוסים המוכנים למסור יחורים או זרעים,או משתלות העוסקות בריבוי צמחים אלה תודה דובב
אותי) יש לי את הזן הלבן-אשמח לקבל יחורים מהזנים האחרים במידה ותהיה מעוניין לשלוח לי- אגב אני רוצה לשוחח אתך על נושא ההרכבות באילו שעות אפשר להתקשר? בתודה דובב
לי יש בורדו-סגול (ראה בגלרית קקטוסים תמונה ששלחתי) וצהוב (ועוד אחד שקיבלתי ועדיין לא פרח, בעל עלי עדינים יותר) כמו כן יש לי שני מני שלומברגה. אשמח לשלוח/לקבל/להפגש, יש לי עוד כמה דברים מעניינים (אשלח לכם דואל)
אשמח להפגש אבל גם אם לא נצליח קקטוסים ממש בנויים להחזיק במסעות של שבועות בדואר בארץ זה לוקח לרוב ימים אחדים- לי יש זיגוקקטוס סגול וזרעים של הכלאה בין זיגוקקטוס סגול לאדום, אפיפילום לבן עם פרחים ענקיים כמה מיני ריפסליס ביחורים וזרעים ועוד........אשמח להחליף
ראיתי שאתה מבין בצמחיי מיים אז ככה, אתמול קניתי לגינה כד גדול ועמוק שמיועד לצמחיי מים +צמחי מים שונים ודגי זהב ועכשיו לשאלות: איך מגדלי צמחיי מיים יש משהו מיוחד צריך לדעת הדגים מזיקים להם? אין סכנה מחתוליי רחוב שיאכלו את הדגים? הצמחים מתרבים? ואם כן אז איך? הצמחים שקניתי נראים כמו חסות וצמח גדול עם תפרחת בצע סגול שמורכבת מפרחים קטנים של פעמוניות (אין לי מושג איך קוראים לו) האם לחסות יש פרח?? אשמח לשמוע ולעזור ולהעזר האם אתה מוסר פרחי-מים?? היכן אתה גר
נראה שהצמחים שקנית הם חסת מים ואיכהורניה שני הצמחים מתרבים ע"י שלוחות ודי מהר מאחר שהם צפים דגי הזהב לא יכלו לעשות להם כלום רצוי למגן את הכד בכיסוי רשת כל שהוא למניעת נזקים ע"י חתולים כמה דגים ובאיזה גודל הכנסת לכד? מה נפח הכד?
אתמול היה אצלי שכנה שטענה ששם הצמח הפורח הוא יקינטון זה נכון?? נפח הכד הוא כ20 ליטר והכנסתי איליו 2 דגיי זהב גדולים כשיש להם בכד עוד כד קטן מאונך שהם יכולים להתחבא בו לגביי צמחיי מים איפה קונים?? מה מומלץ לקנות? באיזה סדר גודל המחיר? החסות עלו לנו 5 שקלים לאחת והצמח עם הפרח עלה 20ש"ח זה סביר?? אשמח לקבל תשובה אתי
הצמח הפורח אכן נקרא בשם עממי יקינטון המים שמו הלועזי הוא איכהורנייה הצמח צריך מים בעומק של חצי מטר בערך וצומח במהירות רבה בעומק גדול מזה הוא צומח אך אינו פורח ישנן כמה משתלות לצמחי מים האחת בציפורי והאחת בשם משתלת עופרה במרכז( אולי אחד ממשתתפי הפורום האחרים יודע מיקום מדוייק שלה) ואפשר גם למצוא צמחים בחנויות לחיות מחמד בכל מקרה הכד שלך קטן מאוד ולא מתאים להחזקת שני דגי זהב גדולים משתי סיבות: א.כל דג זהב צריך לפחות נפח מים של 60 ליטר- כשהוא נמצא בכלי ללא פילטרציה ב.צמחים צפים כמו שקנית מסוגלים לאייד רבע מכמות המים בכד כזה ביום חם דבר המקטין עוד יותר את נפח המים לדגים ומעלה את מליחות המים בכלי
אנחנו אכן מתכוונים להעביר את הכד לגדול יותר אך,,,, צריך עוד צמחים מה לגביי המחירים הם סבירים אני גרה באיזור נתניה אתה מכיר משתלות באיזור במחירים סבירים??? צריך להחליף להם את המים?? אשמח לשמוע אתי
אתמול קניתי לגינה כד גדול ועמוק שמיועד לצמחיי מים +צמחי מים שונים ודגי זהב ועכשיו לשאלות: איך מגדלי צמחיי מיים יש משהו מיוחד צריך לדעת הדגים מזיקים להם? אין סכנה מחתוליי רחוב שיאכלו את הדגים? הצמחים מתרבים? ואם כן אז איך? הצמחים שקניתי נראים כמו חסות וצמח גדול עם תפרחת בצע סגול שמורכבת מפרחים קטנים של פעמוניות (אין לי מושג איך קוראים לו) האם לחסות יש פרח?? אתמול היה אצלי שכנה שטענה ששם הצמח הפורח הוא יקינטון זה נכון?? נפח הכד הוא כ20 ליטר והכנסתי איליו 2 דגיי זהב גדולים כשיש להם בכד עוד כד קטן מאונך שהם יכולים להתחבא בו לגביי צמחיי מים איפה קונים?? מה מומלץ לקנות? באיזה סדר גודל המחיר? החסות עלו לנו 5 שקלים לאחת והצמח עם הפרח עלה 20 ש"ח זה סביר?? אשמח לשמוע ולעזור ולהעזר