אפיפני כתבתי לך בשבוע שעבר

אפיפני כתבתי לך בשבוע שעבר

שלחתי לך איזה לינק בקשר למשו שכתבו על אוקפי נדמה לי איזה NO-בטהובן משו על משו בקשר לבקשר. לא ענית לי- האם קיבלת? חוץ מזה מה שלום כולם - אם יש כולם? אני נוסע בשבוע הבא לחודשיים.

אנימל

New member
בעניין כולם - אני,לפחות,עדיין בחיים

אפילו הצלחתי להשתחל למוזיאון תל אביב בתור אושפיזה. היה נחמד. שום דבר מיוחד לכתוב עליו. (איזו רשעות. זה ממש לא נכון. אני סתם עצילה, נרגנת ועייפה) תגיד, מניקל, כל הנסיעות האלה - צריך לקנא בך על שאתה חורש את כל גלריות ומוזיאוני העולם? או שאלה נסיעות עבודה ? כך או אחרת - מקווה שתהנה מאד. ואל תיסע לכל מיני מקומות מסוכנים, 'תה יודע...

אפיפני

New member
קיבלתי לא הספקתי לכתוב לך

המון תודה, אתה מקסים, וגם יידעתי את כל הנוגעים בדבר אל תיסע בלי להגיד שלום.

ואני חזרתי מטוקיו...

יש יותר מידי על מה לספר, וחלק מהם אני לא יכול לספר . כן הייתי שם ביום הפתיחה של מוזאון חדש לאמנות מודרנית. מעבר לזה שהמקום מדהים, האוצרות של תערוכת הפתיחה, בשם HAPINESS, שונה מכל מה שראיתי...

אפיפני

New member
אני חולמת שנים ואתה מגשים בקלילות

נורא מרגש, ותספר עוד.. בבקשה... שלחתי לך מסר באיזה עניין תבדוק בתיבה.

chicky

New member
תל אביב-יפן

יכול להיות ששנינו היינו בטוקיו באותה העת?

chicky

New member
רשימת מכולת

הייתי בתערוכתו המקסימה של איטו זון במוזאון וואטארי, במוזאון המדע של סוני (כהערת שוליים - אני לא מפריד בין מדע ואמנות, והמוזאון הישראלי המוצלח ביותר מבחינת רמה אמנותית הוא ללא ספק מוזאון המדע בחיפה), במוזאון המסורתי שבאואנו פארק, בתערוכה קבוצתית בשם "גירלס גירלס גירלס" (מעולה), הייתי בשכונה שאמורים היו להיות בה המון תערוכות אלטרנטיביות אבל זה היה גרוע. ובמוזאון בקארואיזווה שהזכיר לי אמנות ישראלית משנות השמונים-תחילת התשעים של אמן מוזר, עמום ומחורבן. לי עצמי היתה, אולי אפשר לקרוא לזה ככה, תערוכונת ב"דיזיין פסטה גלארי" (הראג'וקו) של עבודות זירוקס מופשטות שלי, והיתה מסיבת סגירה מרגשת שבה קראתי את "הינשוף" בעברית. מצ"ב ההזמנה הרשמית.

איטו זון אכן היה מענין ויפה...

והמוזאון עצמו מקסים. את התערוכה בגלרית האופרה של טוקיו פיספסתי אבל ראיתי קטלוג ( ופגשתי את האוצרת). הגלריות היותר שוות נמצאות בKAYABACHO, בינהם הגלריה שמיצגת את מוריקאמי ויושימוטו נארה וזאת שמיצגת את מריקו מורי קרוב לגינזה. גם אני הייתי בכמה תערוכות שלידן האמנות בארץ נראתה מאד עדכנית... כנראה שפיספסת את פתיחת מוזאון מורי... שמבחינתי היה גולת הכותרת. לפני כמה חודשים פירסמתי כאן לינק לדזין פסטה, הרעיון נראה היה "נכון" בפלורליזם שלו, הלכה למעשה הדבר הזכיר לי יותר מכל את ביה"ס קלישר בתקופתי... פגשתי בטוקיו כמה וכמה אנשים שאני מכיר מכאן - ושבת"א לא יוצא לי לפגוש :) אבל אנחנו לא נפגשנו.

אפיפני

New member
אריק , צ'יקי

אם מתחשק לכם - שניכם או אחד מכם לכתוב מאמר לאוקפי על אמנות יפנית עכשווית , צרו איתי קשר במסרים. אנחנו שוקלים הרחבה של הטור לאמנות פלסטית לכיוון מדור עם כותבים נוספים ונשמח לכתיבה טובה על נושאים עדכניים.

למעלה