אפיתי לפחות חמש פעמים עוגת שוקולד חמה בתוך

אפיתי לפחות חמש פעמים עוגת שוקולד חמה בתוך

מנגטים. תמיד הכל היה בסדר. לאחרונה גיליתי שכתוב על המנגטים בסופר לא לאפיה. אז חיפשתי כאלה שהם כן. מצאתי ושילמתי לא מעט. המנגט לא מחזיק את העיסה העיסה פשוט נשפכת ממנו. למישהו יש עיצה ? תודה

תראו את גודל המפלה

utoo

New member
יש פיתרון נהדר

בעצם כמה פיתרונות.
1. להכניס את המנג'ט לתוך תבנית של מאפין וזה שומר על הצורה.
2. לנסות לשים שני מנג'טים.
3. לקנות משהו אחר שמיעוד בדיוק לצורך ענין זה. בחנויות מתמחות כגון : גרובשטיין, לגעת באוכל, מר קייק.
מצ"ב דוגמא : http://www.mrcake.co.il/product/62930,2945,26029.aspx

lseugy

New member
לדעתי - חזרי למנג'טים הישנים.

למה כתוב עליהם "לא לאפיה"?
כי החברה לא לוקחת סיכון שהם לא יחזיקו מעמד. ישרפו או יספגו נוזלים וכד'.
אם אמרת שהם שרתו אותך כראוי - אני לא רואה בעיה חוץ מדבר אחד - שמירה על הבריאות.
פורסם בעבר שכוסות קל-קר וכוסות פלסטיק חד-פעמיות מיוצרים מחומרים מסרטנים וככל שהטמפרטורה של הנוזל בפנים עולה - הפרשת החומרים המסרטנים האלה גוברת. לא יודע מה האמת בזה אבל היתה המלצה להשתמש בכוסות ניר (זה יותר בריסטול או קרטון מאשר ניר - בגלל העובי). אז מי מוכן להתחייב לנו שאין בכוסות הללו חומרים מסרטנים? כל הצבעים המודפסים על הניר הזה ונספגו בניר במסגרת קישוט הכוסות או כל מיני חומרים מלביני ניר. לך תדע.

אז חשבתי גם על אלטרנטיבה של מנג'טים מניר אלומיניום (כמו תבניות חד-פעמיות יש גם מנג'טים), אז לאחרונה היה פרסום שגם האלומיניום מפריש כל מיני חומרים לא בדיוק בריאים.

לדעתי - מה שהוכיח את עצמו - לכי על זה.

אין לי מספיק מידע ואני לא מעיז לדבר על כל מיני תבניות מצופות טפלון או כמו המחבתות המודרניות המצופות סוג של אבן (וכבר היו כתבות על החומרים המסוכנים שבחלק מהן) או אלה העשויות סיליקון. אני לא יודע מאילו חומרים מסוכנים יזהירו אותנו מחר.

צודק
. רק מה. המנגטים הישנים

קניתי אותם לפני שנים לבת מצווה ונשאר לי סטוק. אין לי מושג של מי הם היו. לאחרונה מצאתי רק את של חברצ הנמל שהם לא לאפיה. אם מישהו מכיר שם של חבקה שמוכרים מנגטים מנייר אפייה פשוט זה יהיה נחמד

לא מצליחה לתקן שגיאות הקלדה מהסמארטפטן. סורי

אני אופה בכל מנג'ט נייר, גם של "הנמל"

לא יודעת למה רשום שזה לא לאפייה - זה בהחלט עמיד באפייה.
רק להקפיד תמיד להניח בתבנית שקעים.

ואוו באמת יכול להיות.שאני לא זוכרת ?!

הייתי בטוחה שעשיתי במנגטים בלי תבנית שקעים פשוט כי אין בה מספיק שקעים. יכול להיות שזה קשר אם העיסה סמיכה מאוד או נוזלית ?!

נוRית

New member
משום מה לא נראה לי הגיוני

המנג'טים מנייר לא מספיק יציבים, גם אם שמים שניים ביחד. למעשה, הם הרבה פחות יציבים מאשר אלה מסיליקון.
אם את רוצה להגשה יפה, ההמלצה שלי היא או על כלים ייעודיים לסופלה (כאלה מחרסינה, כמו כוסות קטנות) או אלה ששמו פה קישור (של 30 ב- 18 ש"ח).
החיסרון של תבניות סיליקון, הוא שהמאפה חייב להיות ממש קר כדי שיצא בקלות מהתבנית, ואת בעצם מדברת על מאפה שמוגש חם,לא?

על כל פנים - כדי למנוע צ'יקמוק - ממליצה לך לשים בתוך תבנית שקעים קשיחה.

אגב - הכנתי פה ושם "סופלה" או "וולקנו" (לא זוכרת, עוגה אישית שמוגשת חמה, ואמורה טיפה "להשפך" מבפנים). הכנתי בתוך תבניות חד פעמיות מאלומיניום, והעוגות יצאו מהן ממש בקלות בעודן חמות....

לקנות מנג'טים מסיליקון

לאפות בהם. ואז גם קל להוציא אותם מבפנים, להעביר אותם למנג'ט נייר, פשוט, שקונים בכל סופר או מכולת.
הסיליקונים הם רב פעמיים, רוחצים ומייבשים.

לא רוצה להיות קשה
אבל העוגה נדבקת אליהם

לא ? וכמה הם עולים ? אני צריכה בערך 16 יחידות.

תודה

shron17

New member
מנג'טים סיליקון במבצע ברשת גולף כלי בית,,,

לפני זמן קצר עשו חיסול מלאי בגולף,במחלקת כלי-בית, (בקניונים,)
מכרו בהנחה גדולה מנג'טים מסילקון,
כדאי לבדוק אם עדיין המבצע ממשיך,
בהחלט מוצר איכותי ששווה בדיקה.

תודה. מקווה שיהיה לי זמן לקפוץ

כמה זה צריך לעלות? אולי זה מבצע כאילו ואין לי זמן לעשות בדיקה

shron17

New member
איה,,,,אני כן השגתי בגולף מנג'טים סטנדרטים,,,

הם נמכרים ב- 12 יחידות בודדות ,(סיליקון ), וסוג ממש איכותי,
לא זוכרת מחיר,מכיוון שקניתי ביחד עם המנג'טים, עוד כמה מוצרים במחיר מבצע.)

אפשר לשמן אותם מעט, בעזרת מברשת

או נייר עם מעט שמן.
אם את חוששת שידבקו.
המחיר של כל השש עשרה בערך -36-30 ש"ח לפי דעתי.

תודה. אין מנגטים בגולף רק בצורת לבבות

14 ש"ח לשישיה. מצאתי היום מנגטים של הנמל לאפיה. אני בספק אם הם חזקים יותר אבל גם זה משהו. תודה !

shron17

New member
בקשר למנג'טים,,,

ישנם 2 סוגים של מנגטים,(עטרות-ניר),אחד מיועד לאפייה בתנור,
והשני משמש להניח בו כדורי -שוקולד,או מאפים ללא אפייה.
אילו שמיועדים לאפייה ,רצוי להשתמש בהם בזוג ולא ביחיד, בכדי שהמנג'ט יישאר יציב בתנור.
אגב,
יש להשיג בהום-סנטר מנג'טים יחידים ומעולים שעשויים מסיליקון ,
נוחים מאוד לאפייה ויציבים,
והיתרון הגדול :לאחר ההוצאה מהתנור והצינון, מאוד קל לשלוף מהם את המאפינס.

למעלה