אפי תודה רבה רבה מאוד

רות מלר

New member
אפי תודה רבה רבה מאוד

כבר הרבה זמ שחיפשתי תשובה לשאלה איך זה שיש אתרים שמעלים בבת אחת כמות כזו של פריטים שמכסים דף שלם אתמול אפרת השיבה לי היום ניסיתי והצלחתי הנה לכולם הדפדפן שלי הוא פיירפוקס ניכנסים ל"העתק" או צור מוצר חדש באטסי ממלאים הכל עד לעמוד שבו יש ללחוץ על finish ואז עוצרים והולכים לאפות דניש לא זה היה סתם כשמגיעים לשלב הזה, יוצרים סימניה לעמוד או בוקמרק הפיירפוקס שומר עמודים בנקודה הזו סוגרים את הדף ועוברים ל"הקמה" של מוצר נוסף ואז בדיוק ברגע שמתאים- ניכנסים לחנות באטסי ופותחים כל בוק מרק או סימניה ולוחצים על פיניש- ותוך שניה אטסי לוקחים כסף ואתם סיימתם להעלות עוד מוצר אפשר ככה במספר דקות להעלות עשרים מוצרים בבת אחת תודה אפי בהצלחה לכולם

efratjewelry

New member
הי נעמה, רות פירטה את מה שהסברתי לה

זו שיטה לשמירת הפריט לפני ההעלאה ואז אפשר להעלות כמה אחד אחרי השני. שלומי מצוין תודה:) אם יש משהו שאת לא מבינה בהסבר של רות -אשמח לעזור

nbrosh

New member
הבנתי..תודה

כלומר, מה שמשתנה זה רק התזמון. אני רוצה הקלה בהעלאה עצמה

רות מלר

New member
יש יותר מיתרון אחד

את האחד הסברתי למטה בתגובה ללימור האחר הוא זה שלהעלות מוצרים לוקח זמן. לא תמיד יש לנו את כל הזמן שאנחנו צריכים ולכן היכולת, לערוך ולהכין העלאה טיפין טיפין ולשמור את העמוד ולעשות בו שימוש בזמן שישיה לך נח- היא משמעותית. לפעמים תתלבטי בניסוח- תרצי להתייעץ, הדף כבר מוכן, וכל מה שנשאר לך הוא לחכות לתשובה - אם היא תחזק את דעתך כל מה שישאר לך ,זה רק ללחוץ על פיניש

לימיצ

New member
אבל בשביל זה יש את האופציה לסמן V על חידוש...

חידוש גורף. או שאת מתכוונת למוצרים חדדשים שאת רוצה להעלותאת כולם בבת אחת?

רות מלר

New member
לימור אני מתכוונת לחדשים

אגב, בחלקם אני עושה "העתק" על מנת להשתמש בחלק מהחומר שכבר נמצא נניח הכפפות האישיות- או הנרתיקים לאייפונים- רוב הטקסט יכול לשמש את שתיהן עד שאני מסיימת לערוך אחד, ולתכנן את השני- כבר פסחו ועלו עוד שלושים מוצרים נוספים בו בזמן שאם אני מיירטת אותם במרווחים של שניות- בזמן הדפדוף הם יופיעו ברצף וילכדו יותר את העין

לימיצ

New member
תיארתי לעצמי..אני לא מעלה הרבה חדשים בבת אחת

כי המוצרים קבועים ורק השם משתנה..

למעלה