אפליה בצנזורה...

scoti5

New member
אפליה בצנזורה...

כמה עצוב שהצנזורה בישראל או מי שמביא סרטים לארץ, עושה אפליה כל כך כואבת בין סרטים. לדוגמא: מלחמת הכוכבים הגיע לארץ שבוע אחרי שיצא בחו"ל, בעוד מסור מגיע לארץ כ-5 חודשים לפני שמסור 2 יוצא בארה"ב!!!! לא שיש לי בעיה עם מלחמת הכוכבים... אבל איפה ההגיון?

liavsayegh

New member
צודק!

משהו קצת דפוק שם במערכת וסרטי האימה מקבלים פחות יחס.. זה ממש לא פייר! אבל מה אפשר לעשות?

דם דם

New member
../images/Emo6.gif אני יביא את הדלק

להצית את הצמיגים, אבל רוצים שהחסימה בטוח תצליח, אז תשרפו את הצמיגים מהרכבים של חברי הכנסת...נראה אותם אז נשארים אדישים חחחחח....

liavsayegh

New member
חחח רעיון טוב../images/Emo6.gif

אבל ת'אמת שחושבים על זה באמת צריך לעשות משהו....

דם דם

New member
צודקת!!!

אולי נוכל לארגן איזושהי עצומה של האנשים באינטרנט, הרי אומרים שבתפוז יש יותר מ600 אלף אנשים רשומים אם כול אחד יחתום על העצומה אולי היא תצליח, אבל נצטרך שהיא תהיה לא רק בקשר לסרטים, אלא גם נניח למשחקים,דיסקים,ביגוד וכול מיני דברים...טוב זה כבר ממש קשה יהיה.

liavsayegh

New member
צריך להתאמץ בשביל מה שאוהבים!

צריך לכתוב עצומה ואז להפיץ אותה בכל הפורומים בתפוז. חייבים שהדברים יתחילו לזוז. אפשר גם להעביר באיסיקיו וכאלה. יש מישהו בפורום שיודע להכין אתרים של עצומות וכאלה? שאפשר להרשם וזה סופר את הנרשמים? אם מישהו יודע שישרשר את השם שלו לכאן!

liavsayegh

New member
אנשים זה חשוב תגיבו!!!!!

מ ק פ י צ ה

Janey Briggs

New member
אמממ...

אני בעד... ואני יודעת לבנות אתרים... אבל אני לא יכולה לעשות משהו שיספור את הנרשמים... אבל אפשר לעשות פורום ולשם יירשם כל מי שרוצה להירשם, ואז אני אכתוב מי נרשם!

sefa

New member
אני גם בעד

גם אני בעד.. זה ממש לא הוגן והאפליה הזאת באה לא רק בקולנוע עצמו אלא גם בכבלים בקושי מביאים סרטי אימה ואם מביאים, מביאים אותו סרט איזה 1,000 פעם..

דם דם

New member
אוקיי אז אני מתחיל

אמרו לעשות עצומה אז הינה לכם אני מתחיל, אני הראשון שיחתום למען העצומה. או מה שהיא לא תהיה.

למעלה