אפליה בקידום

Swid666

New member
אפליה בקידום

שלום לכולם בעלי עובד כבר שלוש שנים וחצי באחת מחברות הסלולאר כנציג שירות. לפני כשנה וקצת הוא עבר מבחני עתודה ניהולית כתנאי, לפחות כך הובהר לו, לקידום לתפקיד של אחראי משמרת. במהלך התקופה הזו הוא התמודד על משרות של אחראי משמרת במרכזים שונים של חברת הסלולאר ונדחה, כלומר, התקבל מישהו אחר. לפני כחצי שנה הוא הועבר למרכז אחר מזה שהיה בו כמעט שנתיים בשביל לתגבר את המרכז הזה בנציגים ותיקים ובעלי ניסיון. הובטח לו שבתמורה הוא יזכה "לנקודות זכות". עברה עימו במקביל עוד נציגה ותיקה ולפני שלושה חודשים היא קודמה במרכז החדש לתפקיד אחראית משמרת. ולעניינו לפני חודש וחצי אחראי המשמרת השני עבר לתפקיד אחר ובעלי ביקש להתמודד על המשרה הזו אבל מנהל המרכז אמר לו שהוא מחפשאחראי משמרת עם ניסיו. בינתיים הוא הפליג בהבטחות לבעלי שכשיהיה קידום אחר הוא ידאג להכניס אותו ואכן יש משרה לתפקיד אחראי משמרת והוא התמודד עליה רק שהוא מתמודד מול נציג מהמרכז ששם צריך את האחראי והוא בעל יותר ותק מבעלי בחברה כך שיש לו יותר סיכוי. לגבי המרכז של בעלי, בינתיים כבר חודש וחצי אף אחראי משמרת עם ניסיון לא התמודד על המשרה והם כנראה הולכים לקדם נציג מהמרכז הזה שעובד רק 8 חודשים בחברה!!!, וללא עתודה ניהולית. האם בעלי יכול לעשות משהו בנידון?? האם זו אפליה?? אני מאוד אודה על תשובה כי זו בעיה שאוכלת לו את הלב ומשגעת בחוסר ההיגיון שבה. תודה רבה (ומצטערת על ההודעה הארוכה :) )

היי../images/Emo140.gif

את מתארת באמת מצב מעצבן ומתסכל. אין לי מושג אל מי אפשר לפנות. תנסי בפורום נותני שירות. יש שם מלא אנשים שעובדים בחברות סלולאר. אני בטוחה שתשמעי שם הרבה תגובות. את שואלת אם זו אפליה? על פניו אפשר לאמר שכן. אבל מכיוון שאיני מכירה את בעלך ואת הצד השני, קשה לי לפסוק. את צריכה לבדוק עם בעלך אם:
הוא נודניק יותר מדי. אולי מרוב שהוא מבקש אז עושים לו דווקא כי הוא כבר מעצבן.
אולי אין מי שימליץ עליו.
אולי חבריו לעבודה לא אוהבים אותו
אולי אין לו כושר ניהול, למרות שהוא מיקצועי מאוד.
אולי הם מעדיפים אקדמאים והוא לא. וכו' אני הייתי מציעה לו לברר למי ניתן לגשת ולבקש. ואם דוחים אותו, לפחות שיגידו לו למה.

שייזום שיחה עם הממונים

ופשוט ישאל אולי הוא לא מתאים לניהול מבחינתם, גם זו אופציה..

ANNAIS

New member
אני בעד

אני בעד שיחה ישירה עם הממונים. שיציג עניינית את כל המצב ויעמוד על כך שלתפקיד הבא של ניהול שיתפנה -הוא יקודם. במידה וזה לא יקרה , אני הייתי מבינה את הרמז

למעלה