אפליה וקשרים

סיונוש

New member
אפליה וקשרים

אני עומדת לפני גיוס ממש קרוב ואני מצד אחד מאוד שמחה סוף סוף אני מתגייסת בשבילי הצבא זה חוויה . אבל מצד שני אני נורא מבואסת כיום הצבא הוא חברה בפני עצמה עם המון אפליה וגם בשביל להגיע לתפקיד טוב שאתה תמלא מכל הלב אתה צריך המון קשרים אני לדוגמא רוצה להיות אחד מ3 תפקידים שלדעתי אני מתאימה בהתחלה מאוד רציתי להיות ביחידת הכלבנים אבל אז אמרו לי בלי קשרים כדי שלא תקווי יותר מידי גם בגלל שאת בחורה זה לא אומר רק בגלל שאת בחורה אבל זה גם נלקח בחשבון זה אחד מהדברים אבל אני אשמח להיות גם צלמת או עורכת גרפית בעיתון כי למדתי גרפיקה 3 שנים כולל מחשבים ולמדתי צילום שנתיים ואני טובה בזה אבל גם כאן אני צריכה המון אבל המון קשרים ואני אתן לכם גם דוגמא שתיים הלכו לבחינות לתפקיד של הצלמת בחרו בסוף אחת שלא היה לא מושג במצלמות לא למדה אפילו לא חצי שנה צילום והשניה אפילו הביאה עבודות שלה אז מה הצדק פה [ ולא מדובר בי זאת רק דוגמא של חברה אחת ותאמינו לי יש עוד הרבה ] בקיצור הצבא מופעל על המון קשרים בעיקר והדוגמאות הם רבות.

ולדי

New member
אם את לא יודעת...

אם את לא יודעת מה זה סימני פיסוק, איך את יכולה בכלל לקוות לתפקיד בעיתון?! חמ``ז, איך את מצפה שנבין מה את רוצה?

למעלה