אפלייה

מיטללל

New member
אפלייה

היום בעודי נסעתי באוטובס, נסיעה דיי ארוכה (שעה ורבע) שמתי לב לתופעה דיי אפלייתית. במהלך הנסיעה כמה פעמים נוסעים ביקשו לרדת בין תחנות. לפעמים הנהג הסכים ולפעמים לא. אפשר להגיד שיש דברים שלא רואים מכאן (נקודת המבט שלי) אבל רואים משם (נקודת המבט של הנהג) נגיד המרחק בין התחנות או המיקום בו הנוסעים ביקשו לרדת. אך באופן בוטה וברור שהנוסעים היו נוסעות- הן קיבלו תשובה חיובית. ושהנוסעים היו נוסעים-הם קיבלו בום שלילי לפרצוף (גם שהיה מדובר בחייל מסכן עם מלאן תיקים שנראים כבדים) וזהו. זה לא היה כל כך נחמד... אני מתה על שרשורים שכאלה:) מתי עוד נתקלתם באפליות שכאלה?

כולנו נתקלנו וכנראה נמשיך...

להתקל בתופעה הזו ונגזרותיה, גרורותיה, דומותיה ועוד כל מיני מילים שמסתיימות ב-"Xיה". נו ו...? קרה, קורה וימשיך לקרות. אלו החיים.

yardenj

New member
חסר אפליה?

רוצה שנתחיל בשירות הצבאי?בדרישות הפיזיות בו?משכורת?אורך שירות? אפשר כמובן לתחיל במועדונים שבהם בחורות נכנסות בקלות,ולפעמים גם אם הן מתחת לגיל שאומרים,כי הן בחורות(רצוי יפות כמובן,אחרת זה לא עובד).

SickWarrior

New member
זאת לא אפליה

זה חוסר התחשבות וטיפשות מצידו של הנהג אגב לגבי השירות הצבאי , בנות לא יכולות להיות בשירות קרבי והסיבות ידועות... בקשר למשכורת בעבודה זה תלוי באיזה עבודה מדומר לא תמיד זה נכון ויש בנות שמביאות יותר כסף מהבני זונ שלהם זה תלוי בהשכלה שלהן , חוץ מזה שהדברים האלה לא מהיום ובשביל זה הנשים צריכות להאבק על זה ולא לשבת בחיבוק ידים אני לא בחור עם אגו , אם הבחורה שאיתה אני אתחתן תביא יותר כסף אני לא אקנה כי זה עניין של הישרדות , יותר טוב שהיא מביאה יותר כסף ככה יהיה יותר קל לחיות בצורה עמידה

TheWhiteTigris

New member
הרשימה ארוכה מידי.

אבל קבלי על קצה המזלג: מועדונים - כל עוד הבחורה כוסית עם מחשוף, גם אם היא תהיה 3 שנים מתחת היא תיכנס. גבר מתחת לגיל?
זאת הייתה בדיחה מוצלחת. כדורגל - איצטדיונים: נשים - כניסה חינם (בחלק מהמועדונים). גברים? תוציאו ארנקים. חנויות פרטיות או שוק - נשים - הנחות למי שתעשה קצת עיניים למוכר (בחלק מהמקרים)? גבר? צ'כחו מזה. זה רק על קצה המזלג... אין לי כוח לרשום את הרשימה שנמשכת כנצח.

יש גם דברים אחרים...

יש להן מחזור..... צריכות ללדת....... עוד הרבה דברים..... נו אבל לא נדון בזה..... מה שכן ברור שאם כבר את בחורה אז עדיף להיות כוסית ולנצל את זה..... לא אתחיל לדון בזה ברשותכם.... אבל אני חושב שאנחנו דנים במקרה ספציפי מדי..... ואין ספק שלמי שנוסע הרבה בקו האוטובוס הזה היה עדיף להיות בחורה נאה.. זה לא יוריד בשום דבר מזה שהנהג חתיכת חרא מהלך על 2...... בעצם הוא לא מהלך הוא יושב על הכסא ונוהג....... אבל עדיין הוא חרא......

למעלה