אפליקציה להורים צעירים - מי קם יותר בלילה??

ilaya

New member
אפליקציה להורים צעירים - מי קם יותר בלילה??

התאמנו את האפליקציה כך שהיא תתאים גם לזוגות הומולסביים, ואתם מוזמנים להשתמש!

חבר שלי ואני פיתחנו אפליקציה חינמית, שנועדה להוכיח אחת ולתמיד - מי קם בלילה לטפל בתינוק??
ברור שאת/ה. ברור שכל אחד חושב שהוא לא ישן דקה בלילה, ובן הזוג רק נחר ונחר ונחר.
אז זו ההזדמנות להוכיח! האפליקציה מאפשרת לקיים מעין תחרות בין בני הזוג מי התעורר יותר בלילה.
נשמע קצת ציני, אבל בסופו של דבר זה מדהים איך מקבלים אמביציה ומתחילים לקום, לחתל, לתת בקבוק....

את האפליקציה עשינו בכיף שלנו והיא חינמית לגמרי. נשמח לקבל תגובות!

עילי

משעשע

לא שאני חושבת שתחרות עם אשתי תעורר במי מאיתנו יותר אמביציה, זה שהילדה בוכה זה תמריץ טוב מספיק.

יש כבר סטטיסטיקות? מעניין אותי לשמוע איך זה בזוגות חד מיניים לעומת זוגות הטרוסקסואלים.

כמו שאומרים בפולנית

'חכי חכי'

אתן עוד בשלב ההתרגשות מהחידוש, אבל כעבור זמן בהחלט עושים התחשבוניות. אפשר להתחשבן גם על כמה זמן היא התקלחה (בזמן שאת טיפלת במסירות בתינוקת!)

איך היא? איך אתן?

היא מתקלחת, הילדה ישנה

אז נראה לי שבסה"כ די בסדר :).

הילדה עוד לא בת שבועיים וכבר יצאנו מהארון איזה מיליון פעם. ואני לא בדיוק מהדיסקרטיות גם ככה ברגיל. אני שמחה לבשר שבמודיעין כולם נורא נחמדים ולא מתרגשים. בעין כרם מנגד מילאו בטופס השחרור שלי "נשואה פלוס 0, האב לא ידוע", בלי ששאלו אותי בכלל. וקצת היה עניין סביב תעודת הלידה שלה שנפתר בזה ששתינו רשומות שם.

הילדה נולדה קצת קטנה, מצחיק בהינתן שאף אחת מהאמהות שלה לא ממש סבלה מחוסר משקל בשום שלב בחיים, אז אנחנו מאוד סביב סוגיות כמה אכלה ומתי.

זה הסיכום של הורות בת פחות משבועיים :)

לא בדיוק

בואי נגיד שלא ממש אתגרנו את מאגר הרשומות בשום צורה, מבחינה פורמלית אנחנו לא מהוות שום דבר חדש לשום טופס.

שבליבי

New member
מעולה!

אני חושבת שאתם צריכים לעשות אפליקציה משלימה
ובה התחשבנות על מי החליף יותר חיתולים עם קקי...
אם תעשו את זה, יש מצב שתצליחו לעזור לשלום בית בהרבה משפחות
כי יש לי תחושה, לפי המבטים המאיימים והטון הכועס שאני רואה אצל זוג שנקלע לסיטואציה בה צריך להחליף חיתול מריח במיוחד... שמשם מתחילה מערכת היחסים הזוגית להדרדר במדרון החלקלק...

למעלה