אפליקציה facebook

gingoboom

New member
אפליקציה facebook

אני שוקד בימים אלו על רעיון לפיתוח אפליקציה חדשנית. שלחתי מייל ל suppot של המפתחים והפנו אותי בצורה לא ברורה לפורום של המפתחים. הרעיון שלי בגדול מדבר על כך שהאפליקציה תעשה שימוש בנתונים על חברים של חברים שלי ותדע לספור את כמות הצעדים שיש בין 2 אנשים מרוחקים. לדוגמא: משתמש 1 מוריד את האפליקציה ובוחר לדעת כמה "צעדים" מרוחק ממנו משתמש 2, מבלי שמשתמש 2 מוריד את האפליקציה. האפליקציה תחזיר לו את כמות הצעדים שמשתמש 2 רחוק ממנו. 1. משהו מכיר אפליקציה דומה 2. משהו יכול לחשוב על בעיה משפטית מול פייסבוק בנושא ? תודה רבה, gingo

bazooki

New member
"צעדים"

האם אתה מתכוון לדרגות הפרדה? תסביר את עצמך בצורה טובה יותר..

gingoboom

New member
דוגמא

אם אני חבר של דני , דני חבר של משה. משה חבר שלך. במקרה שלי ושלך האפליקציה תחזיר לי = 3 כי אתה נמצא 3 צעדים / חברים ממני.

ailag

New member
בעיה אפשרית -

תקרא את תנאי השימוש של ה API של פייסבוק - נדמה לי שאסור לך לשמור מידע כזה על הגולשים. (אם כי נראה שmore friends שומרת כזה מידע) גם מוזר לי שאף אחד עוד לא בנה משהו כזה, אז מה בעצם עצר אותם? זה הרי לא איזה רעיון חדשני (בלי להעליב כמובן, יש את זה בקפה למשל)

bazooki

New member
6 דרגות הפרדה

מדובר על תורה שלמה שמדברת על 6 דרגות הפרדה בממצוע בין כל 2 אנשים בעולם. באנגלית זה נקרא: six degrees of separation יש קבוצה (GROUP) מעל 4 מליון איש (לפי דעתי הגדולה בפייסבוק) ויש גם(צר לי לאכזב) אפליקציה: http://www.facebook.com/apps/application.php?id=4616854023 בלי קשר, אם יש לך עוד רעיונות לאפליקציות אתה מוזמן לפנות אלי אני תמיד מוכן לשמוע על עוד רעיונות :)

ailag

New member
האפליקציה רק בודקת כמה דרגות יש מהמפתח לא?

gingoboom

New member
אבל הנתונים הם רק על מי שהוריד את האפליקציה

אין אפשרות באפליקציה הזו לרשום שם של משהו ולבדוק כמה דרגות ? תקן אותי אם אני טועה...

למעלה