אפליקציה

• פותח הנושא ga26
  • פורסם בתאריך

ga26

Member
בוקר טוב אלישבע,
הלילה חלמתי שאני יושב עם עוד כמה אנשים בחדר גדול יחסית, כל אחד יושב במקום אחר (לא מסודר כל כך כמו שהיית מדמיינת חדר לכנסים קצת עיצוב מבולגן). בכנס יושב גם דונאלד טראמפ (נשיא ארה"ב הקודם) ואנו ממתינים למי שאמור לנהל את הכנס (או הנשיא הנוכחי או שופט לא זוכר). נושא הכנס "אפליקציה".
אני לא זוכר את הפרטים אבל אני זוכר שדיברנו על תאריכים וזמנים עבריים.

עדיין לא ברור לי עד הסוף למה לקשר את זה.
נ+3
בן 41
עובד
הכל סטנדרטי.

אני צריך לחשוב עדיין למה זה קשור. אשמח להכוונה.

תודה

ga26

Member
OK יש לי פירוש!!!
החדר והכנס מייצגים את המחשבות שלי, חדר לא מסודר - מחשבות לא מסודרות.
הנשיא לשעבר שממתין לנשיא הנוכחי מייצג את השינוי במחשבה מהעבר שהיה מאוד ברור למצב הנוכחי שמלא בסימני שאלה.
בכנס דיברנו אל תאריכים עבריים וזמנים עבריים, עכשיו לפני חגי תשרי, יום הדין (ואם מדובר לא בנשיא חדש אלא בשופט הרי זה מייצג את "שופט כל הארץ" הלא הוא ה'). הנושא של תאריכים עבריים מייצג את היהדות והאמונה שנפגעה אצלי, המחשבות שמתרוצצות על מעשיו של האל.
נושא הכנס - אפליקציה או בעברית "יישומון". כלומר המחשבות הן סביב הפעולות והיישום ביום-יום. "מה אני עושה עכשיו?"

החלום במידה מסוימת קורא לי כן לנהל את הדיון הזה באופן מסודר ולא לתת למחשבות להתרוצץ ללא סדר.

אלישבע777

Well-known member
הי גה,

הרגע סיימתי פרש את חלומך לפני שקראתי את ההודעה שלך כאן משעה 12:33 אני מעתיקה את הפרוש שלי לכאן מהטיוטה שהכנתי לעצמי
( אני תמיד מכינה טיוטה לפני הפרסום בפורום ומעתיקה את הפרוש הסופי ישר לפורום) .

קרא את הפרוש שלי כלשונו, לא שיניתי דבר!! ותחווה את דעתך. אני ממש מופתעת ואני חושבת שגם אתה תופתע

שלום גה,

פרוש החלום על הכנס

למען האמת גם אני התקשיתי לחבר את החלום לחייך כשהכל סטנדרטי. אבל החלום אינו מדבר ימי שגרה.

לכן אני הסתמכתי גם על חלומות קודמים שלך. בחודשיים האחרונים – נפטרו כמה אנשים יקרים לליבך מאוד ומותם גרם לך לטלטלה קשה - בנוסף לאבל המתמשך על מות אחיך בעקבות חלום נבואי. הטלטלה גרמה לך לצאת מאיזון ( בחלום על קווי רשת במצלמה) וגם לחשוב על מותך שלך והשארת יתומים רכים ללא אב ( חשש מקריסה מהצוק) גם היו כמה בעיות בריאותיות לפני מספר חודשים, אצלך ואצל רעייתך, שהעיבו גם על הקשר האינטימי ביניכם לפחות אז. על פניו הכל בסדר – יש לך משפחה טובה ויציבה ועבודה טובה, אבל מתחת לפני השטח מתרחש איזה שהוא אי סדר – כמו בחלום הנוכחי. זהו כנס כנראה בינלאומי וחשוב. נמצא בו גם דונלד טראמפ, אבל המקום לא מספיק מסודר, קצת מבולגן. גם דונלד טראמפ , כפי שיעידו המלעיזים עליו בתקשורת – הוא נגיד... קצת גס רוח, שחצן, יהיר, נפוח, שאינו מודה בתבוסה בבחירות ומאשים אחרים בזיופים ( אי סדרים חמורים ביותר!), הוא איל הון שירד מנכסיו כמה פעמים. דמותו בציבור די שנויה במחלוקת. לא דמות המתאימה להיות נשיא המעצמה החזקה בעולם... אבל הוא ולא אחר- מוזמן לכנס וזה אומר שגם הוא מציין איזה שהוא אי סדר. שמו דולנד, כמו שמו של הברווז המצויר המפורסם... הברווז המצוייר מדבר באנגלית לא ממש ברורה בקול צווחני... הוא נכנס לצרות שקשה לו לצאת מהן ולפעמים הוא די עצלן ואדיש- לא דמות של סדר ומופת...

בכנס לא מתרחש שום דבר! כל החלום הוא על המתנה לאירוע... הנושא אפליקציה – איזה שהוא מנגנון יישומי וירטואלי מומצא, עבור מחשבים או טלפונים סלולריים. משהו חדשני שחייב להיות מסודר ביותר, וידידותי ביותר למשתמש. הכנס הוא על משהו מאוד מדוייק ומסודר, אבל באופן חיצוני לעין – אין ממש סדר. בנוסף אתם דנים על תאריכים עבריים, בכנס בינלאומי או לפחות היה נוכח בו איש בינלאומי... תאריכים עבריים קובעים חגים יהודיים וגם... מועדי אבל. האבל שלך אינו נוכח בכנס אבל מתחבר בדרך עקיפה.

החלום הזה שקשה לפתרון, מציין שאכן עברת טלטלה בחייך ואי סדרים. האפליקציה אולי מציינת שאתה שואף ( ממתין) לחזור לסדר הקודם של חייך, לאיזון ולשליטה על החיים. אולי אתה חש שאתה צריך איזו שהיא אפליקציה, שבלחיצה עליה – תוך שניה, הכל מסתדר כמו לוח שנה עברי מתוקן ( לוח שנה עברי הוא לוח ירחי שאינו מתאים לעם חקלאי ולכן צריך לעבר את השנה מדי שלוש שנים, כדי להתאימו ( לתקנו ) ללוח השנה השמשי).

אשמח לדעת מה התאים ומה לא, או שיש לך פרוש אחר.

ga26

Member
חחחחח...

פשוט נהדר!
פירוש יפה שמתכתב בדיוק עם מה שכתבתי אני בנפרד

תודה אלישבע.

למעלה