היי הורדתי טינדר והתקנתי ,ומשום מה מסך אדום וזה לא עובר הלאה יש לי חשבון שם,מעניין מה קרה לה תודה
Y Yakir4179 Well-known member 29/11/22 #1 היי הורדתי טינדר והתקנתי ,ומשום מה מסך אדום וזה לא עובר הלאה יש לי חשבון שם,מעניין מה קרה לה תודה
M Max011287 Member 29/11/22 #2 סביר להניח שאיתה להם תקלה רגעית. אם לא הסתדר עד עכשיו תנסה למחוק ולהתקין מחדש.
Y Yakir4179 Well-known member 29/11/22 #3 נכתב ע"י Max011287: סביר להניח שאיתה להם תקלה רגעית. אם לא הסתדר עד עכשיו תנסה למחוק ולהתקין מחדש. לחץ כדי להרחיב... מחקתי פעמיים והתקנתי עדיין לא עולה ,מעניין מה זה ,יש להם מייל?
נכתב ע"י Max011287: סביר להניח שאיתה להם תקלה רגעית. אם לא הסתדר עד עכשיו תנסה למחוק ולהתקין מחדש. לחץ כדי להרחיב... מחקתי פעמיים והתקנתי עדיין לא עולה ,מעניין מה זה ,יש להם מייל?
M Max011287 Member 29/11/22 #4 נכתב ע"י Yakir4179: מחקתי פעמיים והתקנתי עדיין לא עולה ,מעניין מה זה ,יש להם מייל? לחץ כדי להרחיב... כנס לגוגל פליי, בדף של האפליקציה תגלגל למטה יש לשונית developer contacts אם אני לא טועה בשם שם מופיע מייל.
נכתב ע"י Yakir4179: מחקתי פעמיים והתקנתי עדיין לא עולה ,מעניין מה זה ,יש להם מייל? לחץ כדי להרחיב... כנס לגוגל פליי, בדף של האפליקציה תגלגל למטה יש לשונית developer contacts אם אני לא טועה בשם שם מופיע מייל.
S SHERME Well-known member 30/11/22 #5 נכתב ע"י Yakir4179: מחקתי פעמיים והתקנתי עדיין לא עולה ,מעניין מה זה ,יש להם מייל? לחץ כדי להרחיב... תנסה להתקין גרסת APK זה בדר"כ פותר את כל הבעיות Tinder Apk v13.21.1 For Android - Tinder Tinder Apk v13.21.1 For Android,Tinder Apk is dating social network app that helps you to meet people that also want to meet you. kingmodapk.net
נכתב ע"י Yakir4179: מחקתי פעמיים והתקנתי עדיין לא עולה ,מעניין מה זה ,יש להם מייל? לחץ כדי להרחיב... תנסה להתקין גרסת APK זה בדר"כ פותר את כל הבעיות Tinder Apk v13.21.1 For Android - Tinder Tinder Apk v13.21.1 For Android,Tinder Apk is dating social network app that helps you to meet people that also want to meet you. kingmodapk.net