אפליקציות רצות

אפליקציות רצות

למה אפליקציות שאני לא משתמש רצות ותופסות זיכרון ואיך אפשר לסגור אותם? אני משתמש באנדרויד בוסטר אבל איך שאני מסיים לסגור אתו את האפליקציות הרצות אז מיד אחרי זה הן שוב מופיעות ושב תופסות זכרון. האנדרויד בוסטר מראה לי שיש 85% זיכרון ואחרי הסגירה בערך 60 אך זה מיד חוזר ל 80

פגית

New member
כי יש אפליקציות שרצות כל הזמן

גם כנראה ללא קשר לשימוש בהם באותו רגע.

binon

New member
ניהול אפליקציות באנדרואיד

על סמך נסיוני הדל וממה שקראתי בפורום אני מבין שהאנדרואיד יודע לנהל את המשימות ולתעדף באופן דינאמי כמה זיכרון להקצות לכל אפליקציה שפועלת ברקע. בגלל זה באנדרואיד אין כפתור סגירת יישומים כמו כן, אם אתה סוגר אפליקציה ואחר כך המערכת צריכה אותה למשהו, הפתיחה וההפעלה מחדש שלה תגזול יותר משאבים מאשר להשאיר אותה פועלת ברקע. אשמח אם מישהו מהיותר מומחים פה יוכל לתת עוד כמה דגשים לגבי שימוש ב task killers

YosMan1

New member
כי באנדרויד זה עובד אחרת

אתה (כמו כולנו) רגילים להתייחס לזכרון של המחשב כמו בווינדוס, נשחרר זיכרון כדי שיהיה יותר לתוכנות החשובות.. אבל באנדרויד זה לא עובד כך. אנדרויד (בניגוד לווינדוס) יודע לשחרר זיכרון כאשר יש תוכנה שזקוקה ליותר זיכרון. מאידך האנדרויד מנסה לחזות באילו תוכנות אתה משתמש הרבה והוא מעביר אותן למצב המתנה חצי פעיל כדי שתרצה להריץ אותם הן יעלו יותר מהר. אין טעם לנסות לסגור את התוכנות שרצות ברקע כי האנדרויד יפתח אותם שוב לאחר מספר שניות. הם לא מפריעות ואם יהיה חוסר בזיכרון האנדרויד יסגור אותם בעצמו. זה לא עוזר, ויש אף הטוענים שמזיק, לנסות לסגור אותם בכוח.

למעלה