אפליקציית הקלטת שיחות ש*לא* זוללת סוללה?

ניוו

New member
אפליקציית הקלטת שיחות ש*לא* זוללת סוללה?

כל אפליקציה שמתקין מקבל התראה מהמכשיר (LG G6) שהיא פתוחה ברקע וזוללת לי המון סוללה אם אמי רוצה לעשות ""כפה עצירה" אני בעצם מנטרל אותה שלא תפעל ברקע ולמעשה שלא תקליט לי את השיחות ולהפוך ללא רלוונטית זה בעיה רק אצלי? זה בכל אפליקציית הקלטת שיחות שהתקנתי

T o m c o

Member
מנהל
אתה לא יכול לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אתה רוצה מצד אחד משהו שיפעל ברקע ויקליט שיחות ברגע שהן נוצרות, אבל לא רוצה שהוא יפעל ברקע ויקח לך מהסוללה. אתה מבין איפה הבעייתיות?
&nbsp
כל Service שתנסה להריץ על המכשיר שהוא לא תוכנת חייגן שמופעלת ורק בלחיצה מקליטה. יתנהג באותה צורה!
&nbsp

ניוו

New member
כבר הייתה לי כזו

אם לא הייתה לי בעבר אפליקצית הקלטת שיחות ש*ילא* בולעת את הסוללה אולי הייתי חושב שככה זה וזהו ולא חושב לשאול לא מוצא עכשיו את האפליקציה ההיא ונאלץ לחיות עם אלה שיש עכשיו ובכל אופן לפי מה שאתה אומר כל מי שמתקין אפליקציית הקלטת שיחות צריך לשלם מחיר כבד של זלילת סוללה מטורפת ושלא מתאימה למכשיר ובמקרים מסוימים כמו שלי לקבל כל היום התראה קבועה מהמכשיר על זלילת סוללה לא שגרתית, אתה מבין שגם בזה משהו נשמע לא סביר? לכל אדם שני יש היום אפליקציה כזאת בטלפון ושוב, אם לא הייתה לי בעבר אפליקצית הקלטת שיחות שידעה לחיות בשלום עם המכשיר שלי, לא הייתי שואל

למעלה