אפליקצית לניהול משק בית

efraim1977

New member
אפליקצית לניהול משק בית

חברים שלום יש כמה שאלות לגביו : 1. אני מחפש אפליקציה לניהול חשבון / תקציב משק בית ל SGS . מישהו מכיר משהו ספציפי ויכול להמליץ ? כמו למשל אפליקצית ה- MONEYBOOK של האיפון 2. תוכנה להצגת נתונים לרכיבת אופניים ( זמנים , מרחקים , גבהים וכו' ) כמו ה - MOTION X-GPS של האיפון אגב : הבנתי כי ה GPS שלו לא עובד הכי טוב והספיקר חלש ביותר . מישהו יכול להסביר בבקשה תשובות כנות כי נראה לי נכנעתי ל - SGS לאור המצב שהאיפון 4 לא יגיע בקרוב ואני לא רוצה לקחת אותו ולהתבאס

efraim1977

New member
עוד שאלה : הודעות ה - SMS

מוצגות כמו שאייפון ? בצורת שרשור שמציג את כל ההודעות מאותו איש קשר בצורת צ'ט ?

לגבי שאלה 1 - Expense Manager

לא ידוע כל כך הרבה על ה-Motion X-GPS ולכן קשה לי למצוא לך תוכנה מתאימה אך אתה יכול להיעזר באתר AppBrain כדי למצוא אפליקציות ספציפיות לטעמך. ל-SGS אכן יש בעיות ב-GPS אך בגרסא 2.2.1 (הגרסא האחרונה נכון לעכשיו) דווח על שיפור ניכר למרות שזה עדיין לא מושלם לפי מה שקראתי (ולא קראתי מספיק, חשוב לציין).

efraim1977

New member
תציד מחייך ערב טוב

מה שהמפעילות מוכרות היום הם המכשירים עם הגרסה החדשה שכוללת עדכון ל GPS ואם לא עד כמה הבעייה רצינית

לא יודע לגבי המכשירים שמוכרות המפעילות בארץ

אני כותב וקורא בפורום אחר, שאינו קשור לאנדרואיד, ורוב החבר'ה בפורום הזה אוהבים להתעסק עם המכשיר ולהתקין שלל גרסאות. מההתרשמות שלי אפשר להגיד שבערך שליש מהאנשים מדווחים על בעיות ב-GPS ושני שליש טוענים שה-GPS עובד. מצד שני, התלונות הן על אי דיוקים יחסית קטנים לעומת לפני כמה חודשים אז היו דיווחים על אי דיוקים של כמה מאות מטרים ב-GPS.

למעלה