אפליקצית ניווט here

כדלקמן

New member
אפליקצית ניווט here

שלום, למישהו יש ניסיון עם האפליקציה הזאת באירופה, אוסטריה, איטליה? אשמח לדעת אם ניתן להסתמך על האפליקציה הזאת או להשקיע ב gps יעודי (igo).
תודה.

AYELET1

New member
בארץ היו לו באגים. אם אתה נוסע לטיול שווה לדעתי להשקיע

לא חייבים במכשיר ניווט יעודי
אפשר להשקיע בתוכנה לאנדרואיד כמו IGO או תוכנה אחרת לאירופה.
ישנן תוכנות שעובדות אופליין (כמו HERE), הן בתשלום אבל הוא חלק זניח מאדדד מכל הטיול
והן עובדות באופן מוכח כבר זמן רב.

כדלקמן

New member
למעשה

יש לי מכשיר gps עם מפות אירופה משנת 2013, שנה שעברה הוא פיקשש בכמה מקומות ועשה לי רונדלים סביב היעד, לכן חשבתי על ה here שעושה רושם טוב, קל להכניס יעדים, אני מצליח למצוא בה יעדים שלא נמצאים בנקודות העניין ב igo, אני אקח את שתיהן כולל מפת נייר למקרה הכי גרוע.

AYELET1

New member
מפת נייר היא חובה לדעתי

גם למקרה תקלות (עם כל הכבוד לטכנולוגיה, זה קורה
)
וגם לדעת באופן כללי היכן אתה במרחב.
&nbsp
היתרון של תוכנות מהסוד שמניתי, שעד כה עדכוני המפות היו ללא תשלום נוסף.
אם תשתמש ב-HERE - ספר בבקשה איך היא באירופה.

AYELET1

New member
לטעמי- Copilot

יש גם navigon ו-Sygic. פחות אוהבת אותן.
יש את NLIFE. היא אמורה להיות דומה לאיתוראן. השנה אנסה אותה ואוכל לחוות דעה.
(מניחה שאנו מדברים על תוכנות לסמרטפון. איזה טלפון יש לך?)
&nbsp
&nbsp

se7en77

New member
אני השתמשתי בה בגרמניה אולם על מכשיר נוקיה לומיה

ששם יש עברית מלאה עם הוראות בעברית והיא עשתה את העבודה יפה.

roeyil

New member
עובדת מצויין ללא חיבור אינטרנט

ניסיתי אותה בגרמניה וזה היה מעולה. הבעיה היחידה שמצאתי היא שזמני הרכבות והאוטובוסים האמיתיים מחייבים חיבור אינטרנט אבל זה לא הפריע כי הזמנים הכללים עובדים והתכנון מסלול לפי הקווים גם קיים אופליין.
לא מבין למה AYELET1 התייחסה לניווט בארץ אם השאלה הייתה על ניווט בחו"ל... בכל מקרה בארץ משווים הכל לוויז עם שלל בעיותיה... כמו שכולם משווים רכבים למאזדה 3....
&nbsp
תוריד את HERE לטלפון, זה חינם ונותן חלופה מצויינת לכל מערכת ניווט היום בשוק. אל תשכח שבחלק מהמדינות גם IGO קונים מ HERE את המפות ואין באמת שוני...
בהצלחה!

AYELET1

New member
מכיוון שבארץ יש לה באגים צורמים מאד באנדרואיד

ומכיוון שאתה בעיקר מתייחס לגרסת ה-WP שלדבריך עובדת מצויין (לא ניסיתי. לא יודעת)
הרי כדאי להדגיש שלא רצוי בשלב זה להסתמך על גרסת האנדרואיד , שעדיין דרושים לה שיפורים , גם בחו"ל.
ישנן לא מעט אלטרנטיבות טובות לחו"ל וכשמוציאים סכום לא קטן (כנראה) כדי להגיע ולטייל בחו"ל, חבל ליפול על עניין התוכנה!
&nbsp
&nbsp

roeyil

New member
תיקון

אני ממש לא מתייחס לגרסת ה WP, מזה כשנה עובד עם אנדרואיד.
בחו"ל השתמשתי ב HERE גם בטאבלט וגם בסוללאר.
לא טענתי שהיא מושלמת אבל שהיא מהווה אלטרנטיבה מעולה למי שלא רוצה להשקיע סכומים במערכת ניווט. אני אישית ויתרתי על ההצעה לכלול גיפיאס ברכב ההשכרה והשתמשתי ב HERE. לא התאכזבתי אבל כל אחד והשיקול שלו.

AYELET1

New member
מי צריך gps ברכב?! קרא את מה שכתבתי:

יישומי אופליין לסמרטפון
מבושלים עד הסוף (שלא כמו here)
חלקם במחירים ממש מגוחכים וחלקם במאה- מאתיים שקל שגם זה אפסי לעומת מחיר הטיול כולו.
&nbsp
לא רוצה להתברבר אפילו טיפונת בטיול שכל יום עולה מחיר רב מאד (כשלוקחים בחשבון כרטיס טיסה והוצאות מחיה, גם אם הן נמוכות יחסית ללא מלונות פאר) ומוגבלי זמן.
החסכון במקרה זה עלול להיות יקר.
&nbsp

se7en77

New member
ב-200 ש" היום ניתן לקנות את COPILOT לצפון אמריקה ואירופה

לדעתי שווה כל שקל.

למעלה