אפנוע שלא נותן לישון

ura2

New member
אפנוע שלא נותן לישון

ברחוב האורנים גר בחור חמוד אם אופנוע מאוד צרוד.

ר ח ל י ת

New member
למה לא ?

הודעה חביבה, לא מתלהמת, בטוח פחות מפריעה מרעש האופנוע ... למה להיות טולרנטים למי שמרעיש, ואולי לא ידע שזה מפריע, ולא למי שנפגע מהרעש ובסה"כ הביע בנימוס ובהומור את מצוקתו? ובהזדמנות זאת גם אני מבקשת שקט. תודה.

מה יותר פשוט, ואפקטיבי

מאשר לכתת רגליים מעט, לדפוק בדלת. להגיד שלום סליחה ותודה, אנחנו השכנים, ויש לנו בעיה. לבקש קצת התחשבות, וקצת לבוא לקראת. לעומת זאת, פרסום בפורום שהוא למעשה הלבנת פנים ברבים. הרי, אין כאן על מה לדון. ואין כאן שום דבר - פרט ל"כביכול לחץ קבוצתי".

ר ח ל י ת

New member
לא רואה כאן שום הלבנת פנים,

אין כאן שום סוד, או משהו מביך או מעליב חס וחלילה. החמוד נוסע באופנוע ברבים, לא מסתיר שום דבר... ויותר משניים שלושה אנשים שמו לב שהאופנוע מרעיש. הדרך שלך לגיטימית, ובעיני גם הדרך הזו של בקשת התחשבות בפורום, שוב - בנימוס ודרך ארץ - אין איתה שום בעיה. ואולי יש אפילו יתרון בהצגת הבעיה בפורום - עוד שכנים יכולים להצטרף לבקשה המנומסת, ולהבין שזה מפריע למספר שכנים, ולא לסתם איזה שכן רגיש שכל פיפס מפריע לו, ואפילו הציעו כאן כמה הצעות קונסטרוקטיביות לפתרון הבעיה. האמת שהאופנוע של הבחור החמוד הפריע גם לי כמה פעמים, ולא חשבתי ללכת להתלונן, בדיוק מהסיבה שהאב הנחמד העלה - זה אופנוע, והוא מרעיש. מה אפשר לעשות? אבל ייתכן שאפשר לתקן את האגזוז או למצוא פתרון אחר כמו שהציעו כאן. ואולי אי אפשר לעשות כלום, והבחור ימשיך לנסוע בזהירות ובכיף, וכולנו נשתדל להיות שכנים טובים, שלפעמים מעירים אחד לשני על מה שמפריע, ומנסים לחיות יחד בשלום ובנחת.

../images/Emo140.gifאני מסכים איתך ש..

הבחור חמוד(טוב אני אבא שלו). אבל מה לעשות כאשר הוא חוזר מחבר או נוסע לחבר בשעה כזאת או אחרת ? אבקש ממנו להשתדל להרעיש פחות אם זה אפשרי. אנחנו גרים ביישוב קהילתי שמונה כ-500 משפחות וזה חלק מהחיים.זה טבעי שמדי פעם נגרם רעש כזה או אחר אם ע"י מסיבה,או ע"י מקדחה,או ע"י חבורת ילדים נחמדים ואפשר גם להזכיר את נביחות הכלבים ... צריך להשתדל לקבל את הדברים בהבנה ושתהיה לנו שינה ערבה.

ר ח ל י ת

New member
תודה על ההתחשבות.

נחמד כשיש עם מי לדבר... ואם כבר כלבים, חבל שזה לא המצב גם בנושא זה. הנביחות, ההפתעות על המדרכה (או יותר נכון כשיש הפתעה והמדרכה נקיה...), הכלבים המשוטטים, אני מקווה שלפחות הפחד מהלוכד ישפר קצת את המצב, ואנשים יתחילו להתייחס גם לכלביהם וגם לשכניהם באחריות וכבוד.

ענין המוקשים והשוטטות

זה באמת מחוסר אחריות וצריך לנסות למנוע את זה. בכוונה הדגשתי את נושא הנביחות (בהקשר לאופנוע) מכיוון שזה טבעי שכלב ינבח וזכותם של אנשים לגדל כלבים ולכן אני לא מתלונן על כך--אלא מקבל את זה שזה חלק מההוויה ביישוב קהילתי. תודה.

idopel

New member
שתי הצעות

לתקן את האגזוז, נראה לי שהמשתיק הוסר או הוסר חלקית, אני יודע שבד"כ עושים את זה לקבל יותר "ביצועים" הייתי ממליץ להחליף לו את הצמיגים בעיקר לקראת החורף, בעין חצי מיקצועית הייתי אומר שאלו צמיגי שטח ואחיזתם+עמידותם בכביש לא טובה.

sahrky

New member
באמת הגזמתם...

יש פה ממש חדירה לפרטיות עוד מעט יתחילו לבדוק לכולנו את הצמיגים האגזוז המנועים המרעישים...די...תנו לחיות...כל הזמן תלונות תלונות

ר ח ל י ת

New member
כבר עכשיו בודקים,

את הצמיגים, האגזוזים והמנועים (בהנחה שאתה מופיע לטסט פעם בשנה - שנתיים - שלוש). פשוט כי הפרטיות שלך יכולה מאוד להפריע לאחר (אם לא להרוג אותו) יהיה נחמד אם תתן גם לאחרים לחיות.

sahrky

New member
זה רחוק מאד

מלהיות עינינך.בכלל הסגנון הציני והמתנשא שלך עובר את גבול הטעם הטוב...האופן שבו את מתבטאת באופן מיידי לא נותן חשק להתייחס בכלל.במקום להיות עסוקה כל כך באיך האחרים חיים אולי תביני שלא הכל נובע מתוך רוע ורצון להזיק אני בטוחה שגם אצלך בבית לא תמיד שקט, מתחשב ונעים לסביבה.אבל כמו שכתב האבא של הבחור החמוד עם האופנוע...אנשים חיים.אני ממליץ לך להתחיל לחיות גם...

idopel

New member
נו באמת

כתבתי על הצמיגים מתוך דאגה כנה לרוכב שעלול להחליק בגשם, איזה חדירה לפרטיות??!!!, הצמיגים שהוא משתמש לא מפריעים לי, הם באמת הבעיה שלו אבל יתכן שהוא לא מודע לכך, כמובן שזכותו המלאה להמשיך לרכב כך. לגבי האגזוז, "טיפול" באגזוז הוא עברה על החוק, יש מגבלות רעש על רכבים כדי שלא יפריעו לאחרים, יצירת רעש לא סביר היא חדירה לפרטיות.

למעלה