אפצ'ייייייייייייייייייייי

shmezz

New member
אפצ'ייייייייייייייייייייי../images/Emo13.gif

אז מניינים?!?!?! יפה לכם לדבר שלושתכם עם עצמכם... עכשיו שימו
אני מציעה הצעות יעול לפורום כאילו שרשור הצעות יעול... אז יאללה שוט
ואיפה דורון

Torn

New member
הייי ../images/Emo9.gif

אנחנו 4 שמדברים בין עצמנו
אני,ליבי,שני ומיכל
תצטרפי אלינו
ודורי בצבא
והרעיון היחידי שעולה במוחי זה להביא אנשים לפה! אין לי מושג איך אבל
.

Torn

New member
וגם שלומית מצטרפת אלינו לפעמים../images/Emo9.gif

michalas

New member
הצעות ייעול?

אני חושבת שאם היו לנו כאלה...מזמן הפורום היה מתעורר לחיים האמת אבל שהוא דווקא די פעיל ביומיים- שלושה האחרונים. ודורי..הוא בצבא, בד"כ כלל... אבל השבוע הוא היה בגימלים ואפילו לא בא לבקר פה פעם אחת!! חוצפן! אני הולכת לטפל בו... רוני מתוקההה, מה איתך?? במה את כל כך עסוקה שאת כותבת פה פעם בשבוע בערך?... התגעגעתי!

Lotzifer

New member
מיאוווווווו

הפורום בסדר יחסית....... נכתבת כאן לפחות הודעה ביום, זה כבר משו...... ואני כאן תמיד, לא תמיד יש לי מה לכתוב אבל ווטאבר..... ונצל"ש קטן כי אין לי כוח לפתוח ת'רד חדש......: הלך לי המחשב!!!!!! עם כל הדברים שהיו בתוכו! אין יותר מוזיקה! לאאאאאאאאאאא בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Darrens Girl

New member
יו מסכנהההההההההה

אם המחשב שלי היה מת אני הייתי מתאבדת! כל הדברים על דארן שיש לי במחשב
*עושה גיבוי עכשיו* חחחחחחחח מסכנה

Lotzifer

New member
הוא חזר לחיים!!!!!!

ואיתו כל הקבצים שלי!!!!!! ויהייייייייייי!!!!! אין מאושרת ממני בעולם!!!!!!

shmezz

New member
במה עסוקה?

בחיים...לא יודעת.. אי לכך ובהתאם לזאת שעוד 48 יום אנוכי מתגייסת ועוד פחות מחודש כל שאר החברים מתגייסים אנחנו כולנו מנסים לאכול את העולם ולהשאיר אותו שלם
ופשוט לא יוצא להיות בפורומים אלא יותר באיי סי.... אין לי זמן לנשום פשוט..... היום לדוגמא....השקמה ב-9 בדיקת דם...חיסון... נסיעה לת"א שנקין-קינג ג'ורג' סנטר בין לבין פגישה עם מלא חברים מת"א.... והיום אני עוד יוצאת למועדון בלילה.... השבוע שלי הולך ככה בד"כ: -יום ראשון ישנים עד מאוחר (10) כי יצאנו בשבת... בערב עבודה =שני קמה 5 וחצי בבוקר לאימון בוינגייט, אחה"צ עבודה -שלישי- עבודה או בבוקר או בצהריים ובהתאמה משהו כייף, ואז צריך ללכת לישון מוקדם כי => -רביעי-5 וחצי עבודה אחה"צ -חמישי כמו שלישי -שישי-שוף 5 וחצי אבל הפעם יש להספיק את כל החברים מהצבא ביומיים...קשה!!!! ובזאת זה מסתכם

michalas

New member
יהה...כבר מתגייסת??

ממ...כולם מתגייסים לנו :\ צחי...תזהר להתגייס גם אתה מוקדם מדיי! מתוקההה שיהיה לך גיוס קללל ונעים!! ושהשירות יעבור בכייף ומהר!

Lotzifer

New member
שמז.....

את אוהבת את אלאניס מוריסט? כי ראיתי שכתבת שם פעם........ וסליחה על הניצול הקטן........

shmezz

New member
אמממ...מאוט

הייתי בהופעה שלה בארץ כשהיא היתה.. וואי שנים לא הייתי בפורום הזה...

למעלה