אפצ'י, שיעול וחולשה כללית

ToryMaster

New member
אפצ'י, שיעול וחולשה כללית

מסתבר שיש לי שפעת, ועכשיו, כשהאינטרנט שלי חזר, אני חוזרת להציק לכם עם בקשות למשהו שיעזור לי להתמודד עם כאב ראש, כאב אוזניים, כאב גרון, וכאב אף, הידוע גם בשמו - הצטננות, וכאב ריאות, מוכר גם כשיעול. מישהו? משהו? ואם אין התנגדות, אולי כדאי שמשהו כזה יהיה בטאגליינס

bflygirl

New member
מאחר והשעה מאוחרת והמיטה קוראת ליו

להלן קישורים שפעת מאת אבוני טיפים לשיעול וליחה ומתכון של אביבה ולמטה בסוף עוד וגם ממליצה על שילוב של אכצינאה ופרופוליס ובצל ודבש או דבש ולימון לא להאמין אבל ממש עובדים כמו תרופות פלא גם תה מליסה וקמומיל ובמבער שמן אתרי ניאולי, לבנדר ניתן גם לחלוט שני עלי לימונית עלה וחצי של לואיזה מעט רוזמרין, קומץ אזוב ושלושה עלי מרווה- ולהמתיק בדבש. החלמה מהירה והרבה בריאות קרנוש שהמיטה קוראת לה לישון

liri g

New member
אני ממליצה בחום רב מאוד....

על אכינצאה..... מ-ה-ד-ה-י-ם! מאז שגיליתי את נפלאות האכינצה, אני לא זוכרת מהי אנטיביוטיקה. 20 טיפות מהולות בטיפה מיים, על קיבה ריקה 3-4 פעמים ביום כשלא מרגישים טוב, מחסל תוך מספר מועט של ימים כל דלקת בגרון, טוב גם לדלקת אוזנים, אפילו לדלקת ריאות... ומחזק את המערכת החיסונית. בימים כאלה הייתי ממליצה לך לקחת אכינצאה מידי פעם גם כשמרגישים טוב... ועוד משהו לימים האלו: ויטמין C כל יום, 1000 מ"ג. אם זה נראה לך יותר מידי, אז זה לא. זה אחלה!!! ממליצה בחום! בהצלחה, תהיי בריאה, ותרגישי טוב.

למעלה