אפקטים בסטפמניה

I Tusha I

New member
אפקטים בסטפמניה

בטעות הפעלתי את האפקטים HIDDEN וDIZZY על כל הריקודים, אין לי מושג מחזירים למצב רגיל, ואיך בכלל שולטים באפקטים האלו- כי הייתי מאוד מעוניינת לדעת לשלוט בהם... חיפשתי ולא מצאתי אף מדריך. מישהו יכול להסביר? תודה

Tamar from IDDR

New member
אני עונה מזכרון בלי לנסות

מקווה שיעבוד. בגלגל השירים תבחרי שיר ותלחצי פעמיים ENTER (לא פעם אחת) תיכנסי לתפריט של אפשרויות. עם היצים תזיזי את הקו שמתחת ל DIZZY ו HIDDEN ך DEFAULT. תלחצי שוב ENTER תגידי אם הצליח... תמר

../images/Emo27.gif

תמיד כשנכנסים לשיר, לפני שכתוב לך "שלב 1" או באנגלית כמובן, יש לך כתובת לבנה כזאת שאומרת ללחוץ שוב על start כדי להגיע לאפשרויות, נכון? אז אם את לוחצת ונכנסת יש לך כל מיני אפשרויות כמו אפקטים כאלה שזה יקטין את החיצים, יוסיף הד, יעלים אותם או ישנה את הכיוון שלהם, או אם שכחת לשנות לרמה שאת רוצה אפשר גם משם. default זאת ה"ברירת מחדל", מה שנקרא
שאם זה עומד על זה או על standart זה הרגיל. אם בטעות לחצת על כמה מקשים או משהו וזה עבר לך (כמו שקורה לי לפעמים
) את יכולה להחזיר לרגיל משם. חלק מהאפקטים נחמדים מאוד דווקא, וקצת מאתגרם כשמגיעים לרמה שזה מתחיל לשעמם כי כבר קל לך. ממליצה
אני מקווה שזה לא ארוך מדי
בהצלחה

I Tusha I

New member
תודה על ההסבר המפורט :)

עדיין יש לי דברים מאתגרים אחרים, אני עדיין עד חמש רגליים צהובות ואדומות רק בשירים הממש ממש קלים
אבל אין ספק שזו אחלה אופציה שמעשירה עוד יותר את סטפמניה :) אני אנסה מדי פעם

Tamar from IDDR

New member
יש דברים מאוד משעשעים באפשרויות.

עד שנעלמים החיצים
ו-5 רגליים אדומות זה מכובד מאוד בתור התחלה. אולי תצטרפו היום למשחק רשת? כמעט כל ערב משחקים.... השרת הוא: online.iddr.co.il בד"כ מץקיים משחק בערך ב-8 בערב. תמר

a10n1234

New member
איך מתחברים?

באפשרויות כשאני רושם בכתובת online.iddr.co.il זה רושם לי login failed

Tamar from IDDR

New member
כי כרגע השרת סגור

יש הודעה בפורום אונליין באתר של IDDR ברגע שהשרת פתוח ויש משחק רשת. אני אוסיף הודעה גם פה בשעות שהשרת פתוח.

I Tusha I

New member
לא הבנת נכון ../images/Emo3.gif

אני חמש רגליים צהובות. בשירים הקלים קלים אני מצליחה גם אדומות... האמת שהרמות לא כל כך אחידות... עכשיו ניסיתי את באטרפליי ממיקס ראשון בארבע אדומות- היה קל יחסית ויצא A לעומת זאת בסופרקליפרג'ליסטיקאקפיאלידושס אני נאבקת בחמש רגליים צהובות :) בינתיים זה B, אחרי 15 פעם בערך... ובקשה של ערוץ הילדים (יומולדת) פעם ראשונה הוצאתי C, מאז לא ניסיתי XD קיצר יש לי לאן לשאוף

Tamar from IDDR

New member
לאט לאט הכל יצליח לך....

אני זוכרת שנאבקתי עם CANDY לפעמים עוזר להסתכל על אחרים רוקדים ולקבל טיפים בצעדים קשים. בהצלחה

I Tusha I

New member
איזה CANDY?

אני נאבקתי עם CANDY של המיקס השביעי, 3 צהובות- בקטע עם הקפיצות- עכשיו כמובן זו כבר לא בעיה, אני מוציאה AA ממש ממש בקלות... מתישהו אני אתחיל לעבוד על האדום של CANDY :)

../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

וואאיי איזו נוסטלגיה חחחח סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידושיס כזה חמודד חחח איך שניסיתי וניסיתי עד שהצלחתי בסוף
הוא ממש קשה
אפילו הצהוב
אבל ככה זה, כשמוצאים שיר נחמד שקשה מנסים שוב ושוב ושוב ואז משתפרים
עובדה שאחרי כל הפעמים שניסיתי והתאמנתי אני כבר מסוגלת לאדום שלו ולהכי קשה (ירוק, כן? אני חושבת שאין כחול
) בידיים

לא../images/Emo3.gif

במשטח אני עושה אדום די בקלות... את הירוק עם המקלדת. כבר אמרתי שזה ממש קל עם המקלדת?

למעלה