אפקטים

ofirgonen

New member
אפקטים ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif

איזה עדשות יש לאפקטים וכמה הם עולים

Lord Vishnu

New member
אתה בטח מתכוון לפילטרים

או לעדשת עין-הדג, שאותה אתה לא יכול להרכיב במצלמה שלך. שנית, אפקטים יכלים להיות יפים או מגניבים, אבל הם לא יתנו לך תמונות מעניינות יותר או טובות יותר פשוט כי הרכבת אותם. יש עוד דברים שהופכים תמונה לטובה חוץ מהאפקטים.

SkyEye

New member
תתפלא, אבל בדיוק את אותה עדשת ../images/Emo19.gif

שיש על הסוני שלי הוא יכול להרכיב גם על שלו... אותו
פילטר, אותה הברגה, אז מה הבעיה?

komandatore

New member
אפקטים בפילטרים

לגבי מחירים אני לא מעודכן אבל אפקטים נפוצים הם: כוכבים-פנס למשל יראה אור עם קרנים מפוצלות מנסרה-דיפרקטור שובר את קרני השמש לגוונים מרכך דיפיוזר צבעוני שמכניס גוונים לצילום אפקטים אופטיים :יש פילטר שהוא כמו משקפים ביפוקל,כלומר ניתן לצלם קלוז אפ ולשמור על רקע חד ויש אפקטים של תנועה אתה יכול להיכנס גם לאתרי יצרנים כמו קוקין

SkyEye

New member
לינקים ליצרני פילטרים ואני הולך ../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif ../images/Emo29.gif

חוץ מכל יצרני המצלמות, וטיפן והליופן שלינקים אליהם מצורפים יש גם יצרן יפני גדול ששמו Hoya והפילטרים שלו משובחים. להשיג בכל החנויות המובחרות, למשל B&H שזה באינטרנטית www.bhphotovideo.com . מצורף גם לינק ובו הסבר קצר (וקצת ישן) על סימוני הפילטרים ה"רגילים" ומשמעותם. זהו, שני הצמצמים שלי כבר סגורים כמעט עד הסוף... לילה טוב!

7 gadifi

New member
אפקטים בפלטרים

ישנם מספר פילטרים מענינים כמו שמופיע לך בכתבה אחרת באתר יש גם פלטרי צבעים צורות ועד. המחיר תלוי בקוטר העדשה בסוג הפילטר ובאפקט.רצוי פילטר זכוכית מתברג .מחיר מחמשים ש"ח ומעלה.כתובת תחילת אלמבי כיון הים אחרי בנין המגדלור פוטו מאיר (אין שלט)מרכז למצלמות תקים פלים פלטרים חדש ויד שניה מומלץ מנסיון.

למעלה