אפקטים

אפקטים

מישהו מלהקה יכול לשאול את שחם או מישהו מהפורום יודע איך קוראים לאפקט ששחם מנגן איתו???...אולי פייזר??

SHIKO2000

New member
אלקטרו הרמוניקס

באססבולס http://www.ehx.com/ehx2/Default.asp?q=f&f=%2FCatalog%2F19%5FFilters%2F04%5FBassballs

SlyStone

New member
יש כמה פדאלים שעושים את האפקט...

יש את ה-BassBalls של אלקטרו הרמוניקס... לאותה החברה יש גם את Q-Tron... http://www.ehx.com/ehx2/Default.asp?q=f&f=%2FCatalog%2F19%5FFilters%2F09%5FQ%2DTron אבל... שנייהם (או יותר נכון ה-Q-Tron ואחריו BassBalls) באו בניסיון לחקות את ה-Mu-Tron... הוא המקורי, אבל די מהר (יחסית) הפסיקו ליצר אותו... לא מזמן איזו חברה קנתה חזרה את הזכויות עליו והתחילה ליצר אותו מחדש. http://www.mu-tron.com/ אני אישית ניגנתי על BassBalls, היה נחמד... ניגנתי על Q-Tron, היה מגניב... ורק אז גיליתי את ה-Mu-Tron וזה היה פשוט מדהים!!! לא יכולתי לוותר עליו. יקר יותר, אבל שווה את זה.

SlyStone

New member
הנה, תקרא את זה...

מה שסטיבי מחזיק שם זה Mu-Tron... הגרסא המקורית, כמובן...

MenDelSonspirit

New member
כל האפקטים שיש להם

Q, או שנקראים envelope filter יתיאמו לך לי אישית יש את הקיו-טרון, ודוגרי, אני לא הכי מבסוט. המיני-קיו-טרון, הרבה יותר טוב, מבחינת סאונד. שלא לדבר על נוחות. קיו טרון הוא אפקט גדול שצורך 24 וולט, מיני קיוטרון עובד על סוללה של 9. יש את הזולים יותר כמו של DOD גם, שעושים את העבודה לא רע. ויש גם כל מיני אפקטים של וואה וואה אוטומאטית עם Q כמו באפקטים של MXR. טווח המחירים נע בין 40 עד 170 דולר בערך. וכמובן, אלה מחירים של חנות. ביד-שניה/איביי, אתה יכול להביא במחירי מציאה

SlyStone

New member
ה-envelope filter של DOD לא עושה Q

Q-Tron יכול לעשות מה שה-envelope filter עושה, אבל ה-envelope filter לא עושה את כל מה שה-Q-Tron עושה.

PsYcHo SeXy

New member
כן גם אני אמרתי לו שהסאונד ששחם

מוציא הוא כנראה של אנוולופ... לדעתי הבסבולס לא ממש...

סליי סטון

יש מצב אתה שולח לי קישור...לאתר שמוכר את הQ??...מאיפה אתה קנית??...ומה עדיף?...הMU או הQ??.....סליחה על הצפת השאלות

SlyStone

New member
תראה, אני מעדיף את ה-MU בהרבההה

אבל... Q עולה בסביבות ה-150$, ולעומת זאת, ה-MU עולה לא פחות מ 230$... ועוד יותר, יש אנשים שאומרים שהם מעדיפים את ה-Mini Q, והוא עוד יותר זול. אני ניגנתי על כולם לפני שקניתי, וכמו שאמרתי... ה-MU לקח את כולם... אבל בכל זאת אני מציע שתעשה את זה גם אתה לפני שאתה קונה ותראה מה באמת יותר מתאים לך. מה שעצוב זה שאני לא חושב שאתה תוכל לעשות את זה בארץ...

SHIKO2000

New member
תשמע הייתי על הבמה של פאנקנשטיין

לא פעם ולא פעמיים אני כמעט בטוח ב 100% שזה הבסבולס. זה 100% לא הקיוטרון או המיניקיוטרון.

MenDelSonspirit

New member
שחם משתמש

בBASSBALLS זה בדוק אתה כמובן יכול לקנות באינטנט במקומות כמו harmony center, או איביי(יד"ש). אם אני לא טועה, מיויק סנטר(לדעתי הסניף המרכזי בראשלצ) מייבאים את הבייסבולס והdoctor Q, שאפשר גם לנסות אותו, יכול להיות שהוא מוצלח. אני זוכר שכשאני התעיינתי, התקשרתי והם אמרו שיש להם. ד"א, סליי, יש לך מו-טרון וינטאג'? או את ה3+?

מה עדיף

בהחלוה שזה אבוד לשמוע את הQ ואת הMU אז מה עדיף...בססבולס או DR-Q??...שניהם נמצאים במיוזיק סנטר....משום מה לא כתוב על הבססבולס שהוא עושה אנוולופ...כתוב רק שהוא עושה דיסטורשן

MenDelSonspirit

New member
באסבולס עושה Q

עם אופציה של דיסטורשן, מה שנותן לו את צליל המלוכלך והמגניב. אין כזה דבר עדיף. לך לכל חנות כלי נגינה בארץ, תנסה, תעבוד על כל מיני אפקטים בדרך, לא רק אלה שהזכרנו, תראה מה מתאים לך, ושלום על ישראל.

SlyStone

New member
3+

הוא ענק!! לא יודע איך המקורי בהשוואה אליו, אבל הוא בהחלט עושה כל מה שצריך בצורה אפילו יותר ממצויינת...

למעלה