אפקט החממה בשרון

talctalc

New member
אפקט החממה בשרון ../images/Emo35.gif

היום, במהלך רכיבה מנהלתית לאורך נחל אלכסנדר, נצפו מספר מקומות בהם הנחל עלה על גדותיו. שלוליות מכובדות קיימות מתחת לכביש החוף, ומתחת לפסי הרכבת ליד גן האירועים "ליד הנחל" (בקצב הזה-בקרוב "מתחת לנחל") הנעליים מתייבשות על החבל. מישהו שמע על איזה קרחון שנמס ליד חוף ינאי או משהו???

רֶשֶף

New member
השתגעת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עם כאלו אופניים אתה עושה רכיבות מנהלתיות לאורך נחל אלכסנדר? מה עם הדרופים של מרכז מיר... אופס! שוב חרגתי מגבול הטעם הטוב. סליחה. אני אלך להתעסק לי בענייני.
ר' מהמוסד.

../images/Emo140.gif כמה תשובות

ליד כביש החוף המים הם מי ים שזורמים מהים אל שפך הנחל - גובה המים שם תמיד גבוה ונושק לשפת השביל ממש. ליד גן הארועים "ליד הנחל" יש סכר שתפקידו להגביה את גובה המים ולמנוע מעבר של מים מלוחים במעלה הנחל.

רֶשֶף

New member
חלילה, מכיר כבר את ההומור שלך ../images/Emo3.gif

אתה אף פעם לא מחייך כשאתה יורד עלי. זה בגלל שאתה רוצה להפחיד אותי. (או בגלל שאתה באמת עובד בשירות הביון האוזבקי) (או בגלל שאני באמת פרנואיד) (או בגלל שאתה עדיין לא יודע איך מפעילים את הסמיילים) (או בגלל שאני באמת לא סותם את הפה ומתעסק לא בענייני) מה יהיה בסוף? זאת נדע בפרק הבא.

BikingViking

New member
נחל אלכסנדר...

ובכן, ברכיבת הבוקר דיברנו על זה, ואני באופן אישי מעולם לא יצא לי לרכוב שם. בפעם הבאה שאתה שם ברכיבה כלשהי, אשמח להצטרף. שלח מסר איזה יום קודם ואתארגן על זה.

מתאים גם לי אלכסנדר.

חשבתי לעשות את זה השבוע עם הילד, אבל יתאים לי איזה טיול "הכנת מסלול" לפני. לפחות לא תוכלו לקרוע אותי שם בעליות...

רֶשֶף

New member
הופה../images/Emo70.gif

אלסוורת' איזיס ומארין טארה זה לצד זה? בנחל אלכסנדר? מפצחים את "מעלה הגברים"? נשענים בזולה על גזע הזולה? דורכים על הדשא של "ליד הנחל"? מעפילים למבצר? Wooooo! Smokin!

talctalc

New member
חשבנו להזמין את הXLT הכלים של אבל

אנחנו לא בקטע של רוכבים בפיג'מה... (
מקווה שבזאת לא תפרדנה דרכינו...)

רֶשֶף

New member
פיג'מה? זה פביאן דיאז אורגינל, מותק

זה המילה האחרונה בקולקציית הפרירייד שלו. אפילו אלונה חושבת שזו חליפה יפה. איזה טעם יש לך אתה, גם כן.

talctalc

New member
תראה..לאלונה ולי יש חילוקי דיעות

על איך שהיא מתלבשת. אבל לפני שיצא לי שם של מתאים בגדים סידרתי אני אפסיק את הדיון הגרדרובי כאן.

רֶשֶף

New member
תראה... תשמע...

לאלונה ולך יש גם חילוקי דעות לגבי מקומן של העוגיות החביבות עליך בתפריט הקבוע לרוכב המצוי ודוקא בנושא הזה אני נוטה להסכים איתה. העוגיות צימוקים של אחותך, לעומת זאת, היו חסרות תקדים (ונטולות צימוקים). ברכותי לשפית.

talctalc

New member
FYI אלו היו עוגיות גרנולה וצימוקים

ולמען ההגינות (ולפני שמישהו יתחיל להתרגז שאנחנו סוטים מנושא הפורום) נראה לי שנעביר את הוויכוח הזה למקום אחר. אני הייתי מציע מרכז מירב

למעלה