אפקט ה"ביינום"

MIIKLE

New member
אפקט ה"ביינום"

כולם מדברים על צביקה שרף האומלל שהוא אומנם מאמן עלוב אבל לפחות אותו לא נראה שנה הבאה ואפשר להגיד עליו ברוך שפטרנו. אבל מה שאני מאוד מודאג זה שביינום האפס ישאר אני מרגיש שאופפת אותו עננת לוזריות שמעיבה על הזוהר של מכבי הוא שחקן אפס אגואיסט מבולבל שלא מפעיל את הקבוצה ויותר מדי פעמים כשהוא קולע הרבה נקודות זה בא על חשבון חבריו לקבוצה אין עוד דמות מתאימה מביינום לתאר את העליבות של מכבי בשנתיים האחרונות אדם שלכאורה יש לו פוטנציאל אך ספק אם הוא אי פעם יבוא לידי ביטוי אני חושש שאם האפס הזה ישאר הלוזריות שלו תדבק למכבי. חייבים להפעיל עצומה ולחץ על ההנהלה לסלק את ביינום אחת ולתמיד הוא הגורם המפריע יותר מכל שחקן אחר ואל תגידו נביא רכז שיאזן אותו הוא החוליה החלשה."אני מפחד שנראה אותו מככב בקבוצה אחרת "כך אמר שמעון מזרחי שנה שעברה וכמה זה נראה מצחיק ביום שאחרי אסון אובדן האליפות. לא עוד סלחנות כלפי שחקנים שלא מביאים תוצאות. מהיום ידע כל שחקן במכבי שמחיר הכשלון שווה בעיטה החוצה אין יותר הזדמנויות שניות. אם יש פה למישהו קשרים בהנהלת מכבי אנא התחננו בפניהם להעיף את ביינום לכל הרוחות רק לחץ כבד של האוהדים יצליח להעיף את הפשלונר האולטימטיבי הזה.ולך ביינום שלום ולא להתראות אני בעד להביא אותך להפועל ירושליים קבוצה של לוזרים ראויה למנהיג הלוזרים האולטימטיבי.

כמה שביינום גרוע ועושה שטויות

לא כדאי שיעוף ממכבי, תן לו לככב אבל רק במחצית הראשונה, גג ברבע השלישי, אסור לתת לשחקן הזה כדור ברבע האחרון, הוא במגרש כמו רולטה רוסית, או שהוא מככב או שהוא אסון לאומי.. סה``כ שחקן עם פוטנציאל לא רע אבל הוא לא יציב במגרש ובמיוחד ברבע האחרון, לגבי אתמול לא היה לו חלק בהפסד הגביע, נשארו 6 שניות והובלנו נקודה, איפה המלחמה של מכבי? איפה האששש?! דיקסון התקדם באין מפריע לסל ומכבי עשו טובה שנתנו לו גג עלוב, אני שמח שמכבי הפסידו, כי לא הגיע להם לנצח עם משחק כזה עלוב

MIIKLE

New member
הבעיה שהתרגלנו למשחק הגרוע שלו

בשנתיים האחרונות הורגלנו לרמה הגרועה ואין תירוצים יותר. לשחקן פשלונר כמו ביינום אין מקום במכבי זה כמו להגיד שאסור להחליף את אולמרט כי כולם מושחתים. אנשים מעדיפים את הרע והמוכר על הלא נודע, אבל יש פעמים שהגיעו מים עד נפש וצריכים להעיף שחקנים שהורסים את המשחק.

למעלה