אפקט ה-Bullet Time...

אפקט ה-Bullet Time...

קראתי את השרשור שמופיע בטאג-ליין לגבי Slow Motion, והבחנתי בכך שרק אחדים הזכירו את השיטה הכי יעילה והכי נכונה - לצלם במהירות כפולה (או יותר מכפולה). ואז פתאום היכתה בי המחשבה שיש פה בפורום אנשים שלא יודעים איך עשו את אפקט ה-Bullet-Time במטריקס הראשון! (אני מדבר על האטת התמונה לכמעט Freeze אבל המשך תנועת המצלמה במהירות רגילה) ומכיוון שבמטריקס RELODED כבר לא עשו את האפקט הזה בדרך המקובלת (אלא הכל בעזרת אנימציה ממוחשבת פשוטה), אני מפחד שההמצאה הגאונית הזאת תתמוסס בלי שתכירו אותה ואת גאונותה. אז שאלה לי אל מנהלי הפורום: אתם רוצים שאני אכין מאמר מקיף על האפקט, העבר שלו, כולל סרטוני וידאו שממחישים את התהליך? -או שמספיק אנשים יודעים ולא מעניין אותם?

shai955

New member
אני לא מנהל הפורם...אבל אני ישמח

אותי זה מאוד מעניין ונשמע לי סבבה עם תעשה כזה מאמר. תודה מראש שי גרנות

MaSTeRLou

New member
תכין תכין...

לי לא האמינו, אולי לך כן

GGOODD

New member
כמובן שאני אשמח...

אני אשמח אם תכין מאמר בנושא, ואנשים! אם יש לכם אישהשהוא רעיון לגבי מאמר תכתבו אותו לא צריך אישור מההנהלה... אם אתם חושבים שהנושא של המאמר מעניין אז אני חושב שהוא יעניין הרבה אנשים, ככה שאם המאמר כתוב בצורה טובה נפרסם אותו בכל מקרה, אז תכתבו ואחר כך תשאלו שאלות
ובהצלחה

moti80

New member
השתמשו בצילום מהיר גם ביום השלישי

בסצנה שהחללית יורה ומרסקת את הבית הלבן. בכדי ליצור את האפקט, בנו דגם מוקטן מגבס של הבית הלבן ומילאו אותו בחומר נפץ. הציבו כמה מצלמות מסביב לדגם וצילמו את הפיצוץ שריסק את המבנה לפרורים :) הצילום נעשה במהירות של 400 פריימים בשניה, כך שבמהירות רגילה ניתן לראות בפירוט כל שלב ושלב של הפיצוץ... היה צורך בתהליך שכזה בשם המהירות הגבוהה של פיצוץ שכזה שיתפוס כמה פריימים בודדים במונחי זמן...

shai955

New member
איך מצלמים במהירות כזאת...

כלומר איך אני מצלם במהירות כזאת במצלמה שלי? אם יש לי אפשרות לצלם במהירות כפולה?

טל רום

New member
משתמשים במצלמת פילם לצילום מהיר

מצלמה כזו מסוגלת לצלם יותר מ24 פריימים לשניה בכל מקרה מצלמות ביתיות ואף מקצועיות אינן מצלמות כך רק דגמים מסוימים יכולים לגבי מהירויות וסוגים אני מאמין שניר יוכל יותר לעזור טל

למעלה