אפקט וופל
בס"ד
בנסיון ליצור כדורי שוקולד דמויי פררו רושה, אני רוצה לתת להם אפקט של וופל. במתכונים שראיתי הוצע לשבור וופלים או גליליות ולצפות איתם. חשבתי אולי כדאי להכין בלילה לוופל בלגי, או טוויל שוקולד ואז וטבול את הכדורים ולאפות/לטגן. זה אפשרי? יש עוד רעיונות? ומה לגבי הפאייטה פייטן שצריך להכניס בשביל קריספיות-יש אפשרות להכין לבד בבית? הבנתי שזה בעצם שבבי קרמל ואם ככה אז אפשר להכין קרמל בבית ולרסק במעבד מזון?
בס"ד
בנסיון ליצור כדורי שוקולד דמויי פררו רושה, אני רוצה לתת להם אפקט של וופל. במתכונים שראיתי הוצע לשבור וופלים או גליליות ולצפות איתם. חשבתי אולי כדאי להכין בלילה לוופל בלגי, או טוויל שוקולד ואז וטבול את הכדורים ולאפות/לטגן. זה אפשרי? יש עוד רעיונות? ומה לגבי הפאייטה פייטן שצריך להכניס בשביל קריספיות-יש אפשרות להכין לבד בבית? הבנתי שזה בעצם שבבי קרמל ואם ככה אז אפשר להכין קרמל בבית ולרסק במעבד מזון?