אפקט עקבות

baser

New member
אפקט עקבות

1. מישהו יודע איך עושים אפקט עקבות??? (כמו בתחמקויות כדורים במטריקס) ?? 2. מה זה ערוצי אלפא ומה עושה שילוב שלהם, איך אפשר להשתמש בזה....

ehudt

New member
תשובות

1. אני לא זוכר עם הפילטר קיים בפרימייר, אך בכל מקרה שמו באנגלית הוא trails או ghost trails או משהו דומה. צריך לחפש בתכנה. 2. ערוץ אלפא זה השם המקצועי של הצבא הtransparent. בתמונות (בפוטושופ למשל) כאשר יש לך איזור שהוא transparent זה איזור שמסומן בערוץ אלפא. השימוש של זה בוידאו זה כדי לעשות overlay של שני קטעי וידאו, או כדי לעשות אפקט של "מסך כחול" (או ירוק), ע"י זה שקובעים שבכל מקום שיש צבע כחול יהיה במקום זה alpha (קובעים את זה בtransparency עבור קטע וידאו) ואז אפשר לשים מתחת לזה עוד וידאו שימלא את האזורים הכחולים. אני מניח שיש עוד שימושים, לא יצא לי לחשוב על משהו כרגע.

baser

New member
מסך כחול

תודה . ומישהו יודע איך קובעים שיהיה ערוץ אלפא במקום צבע כחול או ירוק. המצלמה צריכה לתמוך בזה או משהו כזה ??

בדרך כלל עושים את האפקט../images/Emo16.gif

בתוכנת העריכה (פרימייר למשל) או ב-SWITCHER. יכול להיות שגם יש מצלמות שעושות את האפקט, לא נתקלתי בכאלה.
ניר

baser

New member
אוקיי.. תיארתי לעצמי, אבל השאלה היא

איך לעשןת את זה בפרימייר ?? לא הצלחתי למצוא

טל רום

New member
אפקט Echo

האפקט קיים רק מגירסה 6.5 ומעלה ואם מכוונים אותו נכון ניתן ליצור משהו דומה את האפקט המקורי במטריקס יצרו בעזרת תלת מימד וצילום רב זוויתי שלצערי קשה מאוד לחקות עם ציוד ביתי או חצי מקצועי

baser

New member
אני מניח שהאפקט המקורי היה אחר אבל

אני לא מבין מה הקשר לצילום רב זוויתי.. האפקט צריך פשוט לעכב קווים מאונכים או מאוזנים, ו"לעדכן" אותם בתמונה מאוחר יותר (משהו בסגנון), אז איך צילום רב זוויתי קשור לעניין?? (אני מבין שהוא קשור אני פפשוט לא מבין איך) ??

למעלה