אפרוחים

Folklore

New member
אפרוחים

שאלה לי האם נחש כמו קינג\ מילק\ מתכדרר עשוי לאכול אפרוחים?

artafactal

New member
מתכדר יכול

אבל זה שאלה אם אתה רוצה בזה. (יש חולדות...) קינג ומילק אני לא ממש יודע אבל נראה לי שקינג יכול בכיף.

Folklore

New member
חשבתי כך

האמת ששאלתי זאת כי אני עומד לגדל את אחד הסוגים האלו ופשוט מראש אני מתכנן מה יהיה אם ל אאצליח למצוא עכברים באזור שלי, משהו שהוא כמעט בלתי אפשרי אבל בכל זאת.

אני מצטרף למה שגיא אמר בנוגע לריח

הפרשות שמקורן באפרוחים מסריחות במיוחד. בנוסף לא הייתי בונה על זה שהנחש שתביא יאכל ב100% אפרוחים אם הוא לא אכל כאלו קודם לכן וגם יתכן והוא לא יהיה מסוגל לאכול אותם מבחינת הגודל. אם אין לך אפשרות להאכיל בעכברים חיים מומתים או כאלו מופשרים עדיף לא לקחת סיכון לטעמי.

Torgos

New member
צפעים אוכלים אפרוחים מורעלים

שנה שעברה בגרעין רביית הדורסים אי-שם בכרמל נוכחנו בהצפת נחשים ובמיוחד צפעים. וכך להפתעתנו גילינו כי הם באים ליזון על אפרוחים קפואים שהופשרו להאכלת הדורסים. ובכלוב של זוג עיטים ניציים מצאנו 4 צפעים יחדיו (אף אחד מהם לא ירד מ-90 ס"מ אורך). ובתור טטרן עד לאחרונה איני יודע לגבי הריח, אבל בטוח שזה לא נובע מתוך הרגל לאכול אפרוחי תרנגולות ממקפיא. ריכוז הצפעים יתכן ונבע מהשריפה בשולי השטח מספר חודשים לפניכן, אבל גבה מאיתנו מחיר כבד שאף צולם והוקלט בצילום לילי: הכשה של רחם פירחון ע"י צפע: אחד משני גוזלי הרחם בשבי בישראל לאחר מעל 25 שנה.

נשמע שפיזרתם אפרוחים מורעלים בכדי

לטפל בבעיית הצפעים בגרעין הרביה. אם נכון הדבר האם אין כאן סיכון להרעלות משנה? כולל של העופות הדורסים עצמם?

Torgos

New member
טעות של עיפות! לא מורעלים- מופשרים

איתכם הסליחה. רעל זו מילה מגונה במקומותינו בדר"כ. זה לאחר כמעט יום שלם של תצפיות בפלשת בקינוני חיויאים ועקבים עיטיים. יש שם את ריכוז החיויאים הגבוה בעולם, כנראה, ולזוחלים תרומה רבה לכך. אפילו עקבים עיטיים נצפו בהאכלת גוזלים בנחשים ואף צפע גדול שימש למזון.

מזל שאתה לא כותב בפורום חתולים

טעות כזאת עלולה הייתה לסכן אותך
פלשת? אני לא הבנתי במה מדובר, תוכל להרחיב?

gaichuk

New member
צפעים אוכלים גם אפרוחים מורעלים...

צפעים אופורטיוניסטים ויאכלו גם נבלות אם צריך. אם זכור לי נכון,היה כאן דיון בנושא...

gaichuk

New member
מתכדרים וקינגים יאכלו בכיף

המילק לדעתי יסרב. אני מאמין שאחרי שתאכיל את הנחש שלך באפרוחים כמה פעמים ותבין עם מה יש לך עסק,אתה תעשה מאמצים עילאיים למצוא עכברים. הסרחון פשוט נוראי...

Folklore

New member
ריח

תודה על המידע אנשים! עזרתם להקדים תרופה למכה כואבת. ולשאלה הבאה, שכניראה תכעיס חלק מכם. אני יודע שנחשים, לפחות ארצישראליים, ניזונים מלתאות. הביניין שלי שורץ כמויות גדולות של סממיות. מה דעתכם?

שישארו במקומן

לטאות הןגם בעל חיים מוגן וגם נשא של כל מיני מחלות וטפילים שעלולים בסבירות גבוהה לעבור לזוחלים שלך. במקום לחפש תחליפים למה שלא תקנה פריזר ותחזיק בו את המזון לנחש שלך? או שתכניס את העכברים לפריזר בבית. כיום ניתן לרכוש עכברים קפואים ממספר מקומות ובכך לחסוך נסיעות וגידול עצמי של עכברים (וגם הרבה כסף).

למעלה