אפרוח ברווז@! עזרה דחופה

liron133

New member
אפרוח ברווז@! עזרה דחופה

היי אתמול קניתי ברווז מחנות חיות כי היה ברור שהוא לא יחזיק שם מעמד. הבעייה היא שאין לי מושג איך לגדל ברווז והוא מאוד תלותי בי. רציתי לדעת קצת מידע על הטיפול בו והאם כדאי לי להחזיק אותו או למסור לפינת חי. יש לי גם תמונה שאולי תעזרו לי להבין איזה סוג הוא. כי המוכר לא ממש ידע..=/ [בנוסף יש לי בבית איגואנה וכלב אך הם ידידותים כלפיו]

מעניין, גם אנחנו היום קיבלנו 2 ברווזים

אין לי מושג איזה סוג שלנו או שלך
אבל מאוד פשוט להאכיל, לתת גרגירים בגיל הזה מאוד חשוב לא לתת לו דברים ארוכים כי הוא יחנק, אבל זרעים של ציפורים/תוכים פירות ירקות פשוט תגרד אותם לו והוא יאכל, בד"כ ברווזים אוהבים את הירקות העליים, אבל בגיל הזה הוא צריך אותם ממש קצוצים, לחם במים, אורז מבושל וכו', וכמובן מים
ובהצלחה בגידול שלו איך זה עם האיגואנה? אתמול קיבלנו את השממיות המנומרות שלנו
גם פעם ראשונה שיש לנו בכלל זוחלים

liron133

New member
וואאו

דבר ראשון מזל טוב! הם חיות מתבודדות לכן קשה להם לגדל חיבה כלפי המטפל.. אני ממליצה בהחלה ירקות אם תוספי מזון ואז לעבור למזון יבש...לטייל איתם בשמש לפחות פעם ביום, הרבה מקום לטפס-תאמין לי לא תתחרט! נראה לך שהוא ישרוד גידול ביתי? הוא כרגע בקופסא מאוד גדולה, והוא אוכל המון!!! ומתי הוא יפסיק להיות כל כך תלותי? והם זה בסדר להשאיר אותו לבד למשך כמה שעות?

הברווזים שאנחנו קיבלנו

גדלו בבית גידול פתוח, וקיבלו כל מיני דברים, נראה לי שלא יהיה לנו קשה במיוחד, כי הברווזים נמצאים עם התרנגולות והעיזים וכולם אוכלים אותו הדבר
בקשר לשאלות שלך אין לי מושג, כמו שאמרתי פעם ראשונה שלנו עם ברווזים, תמונות היום בתקווה.

yishi

New member
מזל טוב ובהצלחה

שבוע טוב ומבורך ובהצלחה עים הברווזון החמוד. אגב בעבר היו לי כאלה ברווזונים והם מאוד אוהבים גיגית מלאה במים לשחייה וכמו כן מאוד אוהבים לאכול זבובים וחרקים שונים וגם.......שארייות אבטיח מלון ופירות רכים ואפילו ארטיקים וגלידות למינהם .בהצלחהההההההה

shroomann

New member
איזה מתוק

גם אצלי בקעו עכשיו 6 ברווזונים. אני לא מומחית לברווזים, יש לי רק סוג אחד, אבל הוא נראה בדיוק כמו הברווזים שלי שהם מסוג מוסקובי (הם לא מרוסיה, הם מאמריקה). אם כשהוא יגדל תצא לו "מסיכה" אדומה על הפנים תדעי בוודאות. אין בעיה להשאיר אותו לבד לכמה שעות, רק רצוי שזה יהיה במקום סגור שהכלב שלך לא יוכל להגיע אליו. גם אם נראה שהוא לא עושה לברווז כלום, את לא יכולה לדעת איך הוא יתנהג איתו לבד. כשהברווז יגדל זאת כבר לא תהיה בעיה, כי הכלבים בד"כ פוגעים רק באפרוחים. את יכולה לשים לו בקבוק מים חמים (מכוסה במשהו, שלא יהיה חם מידי). את גם יכולה לשים לו מראה... כשהיה לי אפרוח בודד הוא כל הזמן הלך לשבת ליד ה"אח שלו" בראי. אולי ככה הוא לא ירגיש לבד. זה נורא שחנויות מוכרות בע"ח. לפני כמה ימים ראיתי חנות כזאת עם כלובים והיו שם גם ברווזים... אם קונים, אז המוכר גם מרוויח כסף על מה שהוא עשה וגם יביא ברווזים חדשים. אם לא קונים, משאירים ברווז מסכן בכלוב. חבל שאין חוק נגד זה...

emill27

New member
זה מסוג מולרד

גם לי היו פעם,אבל הם גדלו למימדים מטורפים ואבא שלי נתו אותם לאיזה קיבוץ או משהו

למעלה