אפרופו גן...

אליתום

New member
אפרופו גן...

אפרופו הדיון בנושא הגן למשפחות הומולסביות - האם ישנם גנים בהם יש כבר ריכוז "טבעי" של ילדי הקהילה? שותפי ואני גרים בניו-יורק, ויש לנו תאומים בני שנתיים וחצי. אני אהיה איתם בארץ (ת"א) לחודש החל מאמצע נובמבר (שותפי יצטרף אלנו לשבוע האחרון). אני מחפש גן /פעוטון שיסכים לקבל אותם לתקופה קצרה לחצי יום. הם מאוד חברותיים ועצמאים, מבינים קצת עברית (ואני רוצה שילמדו יותר) - וישגעו אותי אם לא יהיה להם מה לעשות במשך היום... אשמח מאוד לקבל המלצות /עצות. אנחנו נשהה בבבלי רוב הזמן, אבל אני אוכל להסיע אותם אם אצטרך. תודה מראש, רן

לא מכירה ... (צבעונית???? שבלולית?)

גן שיש בו יותר מילד/ה אחת ממשפחה הומולסבית. איכשהו מרוב שכולם כאן "אנטי גטו" - יצא שכמעט אין מצב שיש הזדמנות לילדימות שלנו לאפילו יותר מילד הומולסבית אחת בגן
. אגב? זה לא נופל על חנוכה? כי בחנוכה יש אצלי מפגש סופגניות, (מסורת עתיקת יומין של הפורום) , ואתם מוזמנים מאד! אבלך נראה לי שהצבעונית והשבלולית יוכלו לעזור כאן ! (כרגיל...)

דוקא אצלנו

יש עוד ילדה עם אמהות שכאלה. כך שיש שתי ילדות מתוך 15. לא רע הא?

אליתום

New member
כל המלצה תעזור

האמת היא שאני פשוט זקוק להמלצה על גן טוב, והפורום הזה נראה לי מקום טוב להתחיל. אז אם יש לכם רעיונות - ואתם חושבים שהגננת תסכים, אנא צרו קשר. ואגב - ככל הנראה אנחנו נחזור לפני חנוכה... אם יהיו מפגשים אחרים נשמח לבוא.

עינת א

New member
באיזה איזור תהיו ?

אמנם קטנה ישראל, אבל בכל זאת... אם במרכז- נראה לי ששווה לשאול בגן הקודם שלנו. וגם יש שם עוד זוג הורות (חוץ מאיתנו שבצהרון), אם זה משנה. זה ברמת חן (רמת גן- בצד של הפארק הלאומי ).

../images/Emo55.gifחייבת לשאול

מדוע יש משמעות לעןד ילדים להורים גאים,בגיל הזה של שנתיים וחצי? במיוחד שזה לתקופה קצרה?

אליתום

New member
מדוע יש משמעות?

מדוע יש משמעות? זה נחמד להורים וגם חשוב לילדים לראות שלא לכולם יש אמא-אבא.

ציבונה

New member
הי

אצלנו בגן יש רק את הבת שלנו אבל נשמח מאד לתאומים שלכם. לא שאלתךי את הגננת עדיין אבל ממש לא נראה לי שתהיה בעיה מבחינתה. הגן הוא בגבעתיים על גבול ת"א מבבלי זה 10 דקות דרך איילון. זה גן פתוח רב גילאי הקטן בגן בן שנה וחצי והגדולים בני שלוש וחצי ויש כמובן באמצע אם תרצה פרטים תשלח לי מסר ואני אפרט.

אה זה ברור

תהיתי לגבי הגיל והזמן המוקצב. בצפון התל-אביבי ימצאו בכל גן כמה דגמים למשפחות. ולכם ההורים,הנה פה בפורום.

למעלה