אפרופו דיסקים..

enigma69

New member
אפרופו דיסקים..

שאלה קטנה ומסקרנת לי אליכם:עד מתי אתם חושבים שהדיסקים,במתכונתם הנוכחית יהיו איתנו?.אני לא נותן להם יותר משנתיים מהיום.הם אוטוטו נכחדים לדעתי.אמ פי 3..יו נו..

1Reebok

New member
אני אגיד לך מה..

אם עדיין יש שוק לפטיפונים - יהיה שוק לתקליטורים. וכן, יש שוק לפטיפונים.

רק רבע נכון

כי שוק הפטיפונים היום היינו קובנציונלי הוכחה לכך היא כמות היוצרים שהוציאו אלבום על גבי תקליט (אני מכיר רק את ג'מינורקי שעשה את זה וגם זה רק לאיזה סינגל שלו הוא מיקסס את הצורה), הוכחה נוספת לכך היא כמות חנויות התקליטים,אני בתור אספן תקליטים של רוק משובח(שגר באזור הדרום) צריך לנסוע לאזור המרכז לחנויות מאוד ספציפיות על מנת להשיג תקליט טוב וגם לא תמיד יש אותו. בתקליטים בעיני יש איזה רוח ישנה איזה קסם שהתפוגג לו שאנחנו (לפחות אני) הצעירים לא זכינו לחוש וכשאנחנו מפעילים תקליט אנחנו פתאום מרגישים קצת מהקסם הנדיר הזה שהיה לדור ההורים שלנו כל כך הרבה. מה שאי אפשר להגיד על דיסקים,אולי בעוד כמה וכמה שנים שאכן הדיסקים יאבדו מעל ני האדמה כליל,תיווצר ערגה מחודשת לדיסקים והילדים שלנו יאספו דיסקים (בטח של אורנה ומשה דץ)ואנחנו ניזכר לנו ביימים שהיינו ממש הולכים לחנות לקנות דיסקים. אני נוטה להסכים עם הבחור פה שרשם ששוק הMP3 יחסל את שוק הדיסקים אבל גם זה בהדרגה ולא תוך 3 שנים לדעתי מינימום חמש,אבל בתקופות טרופות אלו לא ניתן לדעת and god save the queen

1Reebok

New member
יש דברים בגו

ובכל זאת - לשוק התקליטורים יקח הרבה זמן למות. בכל זאת, אנשים אוהבים לראות את העיצוב הגראפי של האלבום, לפי דעתי. שלא לדבר על הייחוד שבחומר אמיתי, יותר מאשר מוזיקה שמופיעה "מהאוויר".

Hey Dude

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה...

אני אישית שונאת MP3 זה כל כך איכסה הרבה יותר כיף לשמוע מדיסקים!

Oukami Kun

New member
הדיסקים יהיו כאן עוד הרבה הרבה זמן.

כי בכל זאת, הרעיון שעומד מאחורי הMP3 הוא שאנשים יקנו דיסקים, יעבירו אותם למחשב ואז לMP3. זה שבפועל זה לא באמת קורה, זה משהו אחר. אבל, כל עוד לא יהיו חנויות שבהן אתה משלם על השיר ומעבירים לך אותו ישירות לMP3 [לא שזה הגיוני או יקרה אי-פעם...], הדיסקים יהיו קיימים.

היי,ניצי חי.

ניצי הצלחתי להוריד בקושי שיר וחצי של המחזמר,אני פורשת

Oukami Kun

New member
|מת| ../images/Emo3.gif

אם היה לך מסנג'ר אז הייתי שולח לך. ואם היית באה למפגשים, אז הייתי צורב לך ><

למעלה