אפרופו דרך

noati

New member
אפרופו דרך

לפני יומיים פינקתי את עצמי בדיסק של רבקה זוהר דיסק שעשתה כשחזרה לארץ <לפני שחזרה בתשובה> והשיר הזה מתנגן לי היום לאורך ולרוחב שנקין אלנבי רוטשילד ואפילו המסגר :) דרך מוצא לו יכולתי למצוא לי דרך מוצא, הייתי יוצא כמו שיצא, לו יכולתי למצוא לי דרך מוצא. כמו חץ רצוני, כמו אבן מושלכת, הייתי כמו הר, או עץ בשלכת, לו יכולתי למצוא לי דרך מוצא. הייתי יוצאת, באה, נכנסת, כמו רוח פראית, שלא נתפסת. הייתי קלה כמו נוצה, כמו ציפור מתעופפת, לו יכולתי למצוא. לו יכולתי למצוא לי דרך מוצא, הייתי מוצאת דרך קלה, לו יכולתי למצוא לי דרך מוצא. דרך ישר שלא מתחשבת, שלא מנסה, שלא נעלבת, לו יכולתי למצוא לי דרך מוצא. הייתי יוצאת, באה, נכנסת, כמו רוח פראית שלא נתפסת. הייתי קלה כמו נוצה, כמו ציפור מתעופפת, לו יכולתי למצוא.
וכשהיא שרה את זה אפשר להרגיש את הרוח הפראית, הציפור המתעופפת ואת קלותה של הנוצה......

noati

New member
התכוונת לדרך הזו......

על הדרך היורדת מן הכפר בין עצי האלונים והאלה נשארו עוד בוודאי צעדי ועקבותי ואימי עוד קוראת לי בקולה. אך איני יודעת מה קרה אי אבדה הדרך הברוכה אי אבדה הדרך אל הכפר הדרך בה רציתי לשוב בחזרה. אל הדרך הקסומה של ילדותי אני שבה בחסות הערפל ונוגעת בכולם בפניהם ובקולם כמו נוגעת בארץ ישראל. ואני עוברת ואני זוכרת כל מה שהשארתי שם עוד ניצב הבית בין עצי הזית רוח באה מן הים. עוד ניצב הבית בין עצי הזית רוח באה מן הים ואני עוברת ואני זוכרת וליבי עודנו שם. אך איני יודעת מה קרה... בלילות הארוכים הלבנים עת הנפש לא תמצא מנוחתה אני קמה מעפר אני שבה אל הכפר כמו ילדה שחוזרת אל ביתה. אך איני יודעת מה קרה... ביצוע: רבקה זוהר מילים: יורם טהרלב לחן: נורית הירש

קרמבובת

New member
את..

מוכנה לתת לי להבריא מהרחובות האלה בשקט
שמעתי אותה ביום שישי ברדיו..היא מדהימה

noati

New member
כן.....בשקט...

כמו רוח פראית שלא נתפסת <זו את לא?
> כשהיא שרה היא פורטת על מיתרי ליבי

קרמבובת

New member
מכירה את המשחק הזה ?

שני שחקנים ששמים ידיים ואחד צריך לתפוס את השני?

noati

New member
כמו שמשחקים

עם אבא.... אבא שם כפות ידיים כלפי מעלה והילדון שם את כפות ידיו כלפי מטה על של אבא ואבא צריך לנסות לתפוס <בלי להכאיב :)>? על המשחק הזה את מדברת?

היא מתכוונת

למשחק שפעם שיחקתי איתה... שמתי עליה את שתי כפות הידיים והיא ברחה לי אז ניסיתי לתפוס אותה... חחחחחחח...

למעלה