אפרופו היום הראשון...

אנהלה

New member
אפרופו היום הראשון... ספרו איזה תיק ויומן יש לכם או יהיה לכם בשנה הזאת...

אנהלה

New member
אני לא יודעת... האמת לא ראיתי השנה תיקים יפים... אולי אני אקנה של אוניל אולי אני אקנה ג'אנספורט פשוט ואולי בן דוד שלי מביא לי תיק של כןולא ממש לא יודעת... ובקשר ליומן אני רוצה לקנות של בטי בופ ראיתי בסורפרייז בארנה ממש חמוד...

RozwareZ

New member
ביזבוז כסף תשארו עם אותו תיק שנים.... הכי טוב ויומן בכלל ביזבוז כסף יש פלאפון בשביל זה ../images/Emo8.gif

RozwareZ

New member
שאני חושב על זה גם ככה האופנה כל הזמן חוזרת אחורה ככה שהתיק הישן שלכם יהיה באופנה ../images/Emo8.gif

LiA n

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gifהכי טוב זה... מה שאני עושה.... לוקחים תיק ג'אנספורט חלק פשוט ותופרים עליו פאצ'ים (כי אסור לגהץ אותם על הסוג של הבד הזה) ועוד כל מיני שטויות ויש לכם תיק פצצה...:)

O Boy

New member
לי יש... תיק ג'אנספורט שחור רגיל שאני חושב שאשאר איתו עוד שנה, ולגבי יומן - אני ממש לא בראש של זה, אז אני לא קונה, אני פשוט לא משתמש ביומנים ../images/Emo3.gif

לי יש תיק של ג'אנספורט שחור, ואני לא מתכוונת לקנות חדש כי קניתי אותו לפני חצי שנה.. והוא ממש נוח אני מתה עליו במיוחד כשמוסיפים איזה מחזיק מפתחות חמוד בגודל בינוני כדי שיתלתל לו על התיק. יומן- השנה אני קונה ארגונית קטנה כדי שכולם יירשמו לי מדכרות כי אני עוברת עוד שנה לתיכון...( השנה לכיתה ט'...) וכדי לרשום סתם משפטים נחמדים ומגניבים... ואני בכלל לא משתמשת ביומנים. זה מסודר מדי!!! ואגב אני מתה כבר לנסוע לעשות קניות לביהס זב ממש כיף... זה כולל בגדים חדשים, ציוד לביהס וכאלה... אבל אני ממש לא רוצה לחזור לביהס..בעעעעעעעעעעעע

Dark Star03

New member
אני.... אמ... נראה לי אם התיק הישן: יש לי לי קופר אבל זרוק שעוד אח שלי היה איתו אבל פשוט הוא קנה אותו ואז לא התחשק לו אחרי חודשים אז הוא ישב בארון כמה שנים טובות עד שאני מצאתי אותו שנה שעברה והוא זרוק ונחמד... ויומן לא נראה לי שאני אקנה נותנים לאמא שלי בעבודה יומנים ממש כמו שמוכרים פשוט חלקים.וגם נותנים לה הרבה סוגים אז אני פשוט אבחר ואקשקש עליו...

מממ... אני נשארת עם הג'נספורט שלי <שחור,אפור,ואפור בהיר> יש לי עליו סיכה מפולין של יד עושה ז' וניטים ועוד פאצ' של נגד נאציזם והוא התיק הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם... וזהו...ויומן,אני חולת יומנים אבל הפשוטים האלה שמקבלים כמתנות =) רק שאת שלי קניתי ומקשטים אותם וכותבים בהם. ואז כל סוף שנה כיף להסתכל בהם. יש לי כאלה כבר מכיתה ח' ואני עכשיו יב =)) וקלמר? אותו אחד משנה שעברה של ג'נספורט בצבע שחור.

אמממ...../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif אני עדיין לא קניתי שום דבר לבית ספר.. אבל..אממ..נימאס לי מהגאנ'ס ספורט יש לי כבר את כל הצבעים ... בא לי משהו..שונה...לא יודעת כמו קוויק סילוור או בילאבונג.. תגידו איזה יומן אתם קונים???..חחיחיחחי...כל שנה אני קונה ורק בהתחלה כותבת ואחרי זה כבר לא סוחבת אותו איתי... גם לכם זה קרה??.....

pink eyes

New member
גם לי זה קרה בכל שנה כל החברים כותבים בו ואני כותבת את המערכת ובימים הראשונים ואז הוא סתם נשאר בתיק. ובכל זאת בכל שנה אני קונה ולא רושמת דברים שצריך לרשום. זה נחמד לרשום כל מיני דברים יפים וימי הולדת

or 343

New member
תיק ויומן...המממ תיק- ראיתי שיש תיק גב של דיזל שעולה 60 ש"ח בקרביץ, והוא ממש פשוט נראה לי אני אקנה אותו בצבע כחול כהה / אפור/ שחור (משהו כהה, שלא יתלכלך) יומן- עדיין לא קניתי אבל ראיתי יומן של פו הדוב מתוק לאללה והוא גם נראה ממש נוח. זהו!

coolel

New member
שלי תיק: אחד של ג'אנספורט שחור וקרם-לבן כזה(קניתי לפני חצי שנה כי נקרע לי התיק הקודם אז אני אשר עם זה) וגם קניתי תיק חדש של פוקס - לא תכננתי אבל ראיתי וזה היה יפה וזול אז קניתי... אז אני אשתמש בשתיהם - שבוע זה, שבוע זה ../images/Emo13.gif לגבי קלמר ויומן אני לא סגור - אולי אוניל אולי לי-קופר אם יהיה משהו יפה...

תיק-יומן תיק של LEE בדוגמא צבאית, שנראה כמו שכפ"צ הפוך. יומן.. יכול להיות ארגונית רגילה וזולה או סתם יומן של אוניל. אני עובדת עצות לגבי היומן..מה לקנות?

למעלה