אפרופו הכן רכבך לחורף

shelycat

New member
אפרופו הכן רכבך לחורף

את האוטו כבר הכנתן לחורף? רעננתן כבר את נהיגת החורף שלכן? ומה לגבי הגוף שלכן? הכנתם אותו לחורף? יש לכן הכנות וטיפולים מיוחדים לקראת החורף?
 

danonit

New member
התקלת אותי ../images/Emo73.gif

ואללה, הדבר הטוב היחיד בבוא החורף זה שלא צריך לשטוף את האוטו
אבל חוצמזה לא עשינו הכנות מיוחדות... ןלגבי הכנת הגוף לחורף לא ידעתי שיש דבר כזה - אולי רק באופן פסיבי - באופן פסיבי השיערות ברגליים ובבית שחי מקבלות יותר צ´אנס לצמוח לפני הגז והלאק באצבעות הרגליים מתחלף לעיתים רחוקות יותר...
 

shelycat

New member
טיפולים............

טיפולים לאוטו יכולים לכלול בדיקה של האורות, בדיקה של הברקסים והחלפת הדיסקיות במידת הצורך, מתיחה של האמברקס, והחלפה של הווישרים. יש כאלה שקוראים לטיפול הכנת רכב לחורף לעשות שפם: שמשות פנסים מראות. ולגבי הגוף יש כאלה שמתחילים לקחת ויטמינים,חיסוני שפעת, אכילת חורף כדי למנוע השמנה מיותרת, קניית ביגוד/הנעלה מתאימה וכו".
 

uti

New member
../images/Emo73.gifזהו...ש......./images/Emo73.gif

אני ממש אבל ממש ממש שונאת ללכת למוסך לבד הם תמיד חושבים שאם בחורה מגיעה לבד אפשר לסבן אותה בעקבות זאת - אני חשדנית יתר על המידה וגם אם הם בסדר אני מחרחרת מלחמה סביבם. אי לכך ובהתאם לזאת, ובעקבות כך שלרן נמצאס לחלץ אותי מההסתבכויות שלי (לא שיותר מידי פעמים בחיי הייתי במוסך...) ובכל זאת ביום שלישי אנחנו שמים פעמינו לכיוון המוסכים ומטפלים ברכבים. ו....רן קנה לי ל"יומולדת" מערכת לרכב ונתקין אותה....יה....סוף סוף נסיעות לדרום להורים בלי רדיו בערבית... ולגבי הגוף...אז קניתי לי מעילים בפריז עכשיו..אז אני כבר מתה לקצת חורפיות!!!
 
האוטו שלי יהיה בן שנה

בינואר, אז צריך לעשות לו טיפול. אכן מגבים, אורות ובלמים זה מאד חשוב. הכנת הגוף לחורף: לא משהו מיוחד, אני בדיאטה, בגלל עצמי ובגלל החתונה. ויטמינים אני תמיד מתעצלת לקחת. אבל צריך לעבור על המלתחה, לבדוק מה רלוונטי ומה לא. לעשות חורף- קיץ בארון.
 
לי אין ../images/Emo73.gif והאוטו של ישי זה של

העבודה והם כבר עושים את כל הטיפולים......
 

rona25

New member
אין לי מושג ירוק בזה ../images/Emo73.gif

את כל הטיפולים והטסטים וכל השאר בעלי עושה - מעולם לא היה לי אוטו לפני כן ומאז שאני איתו הוא מטפל בהכל כולל ביטוחים וטיפולים ... כמו שאמרתי כבר - אני פשוט נכנסת לאוטו ונוסעת וזהו... חוץ מזה אין לי שמץ של מושג בתחזוקת האוטו האמת שעכשיו נזכרתי שאני כבר חודשים מנג´סת לו שיחליף את המראות בצד (הן קטנות מדי) והא עדיין לא עשה את זה!!!!!
 

shelycat

New member
../images/Emo32.gifאפרופו מראות

האמת היא שכעמית השאיר לי את האוטו פעם ראשונה (היינו חברים אולי חודשיים והוא נסע לטיול בחו"ל) הדבר הראשון שעשיתי היה להחליף/לשדרג לו את כל המראות באוטו.
 
למעלה