אפרופו ימי הולדת... ../images/Emo65.gif
אפרופו ימי הולדת, אני מנסה להעתיק לכאן רעיון שראיתי בפורומים אחרים ומצא חן בעיני ואולי יצליח כאן גם כן... לפי התגובות הנלהבות מהקומזיץ, אני יכולה להניח שאהבנו את הרעיון של תחושת קהילה וגיבוש, שגם ליאן כתבה עליה, אז, אפשר "למסד" את עניין ברכות המזל-טוב ויומולדת שמח (ואגב, שוב יומולדת שמח לאלי
). מאחר שיש אנשים, אני בטוחה, שנרתעים מלפרסם את תאריך יום ההולדת שלהם באופן גורף בפורום או באייסי או בכל דרך אחרת, אז אני מוכנה לרכז אצלי רשימה כזו של תאריכי ימי הולדת (שניתן להעביר אלי במסרים/אייסיקיו/מייל או אפילו בפורום עצמו אם אין בעייה), ובהגיע היום המיועד לשלוח ברכה נפלאה ליום הולדת מאושר ואולי אפילו אצליח לשכנע את אחד המשוררים כאן לחבר משהו לרגל האירוע המשמח
אז, דעתכם כמובן נחוצה כאן ,ובטח ששיתוף הפעולה שלכם , ואם לא - אז לכולם שלוחה מראש ברכת יומולדת שמח
ואגב, השנה לא נחוצה - רק היום - למי יש בעייה עם הגיל עצמו ולא רוצה לפרסם אותו בכלל
אפרופו ימי הולדת, אני מנסה להעתיק לכאן רעיון שראיתי בפורומים אחרים ומצא חן בעיני ואולי יצליח כאן גם כן... לפי התגובות הנלהבות מהקומזיץ, אני יכולה להניח שאהבנו את הרעיון של תחושת קהילה וגיבוש, שגם ליאן כתבה עליה, אז, אפשר "למסד" את עניין ברכות המזל-טוב ויומולדת שמח (ואגב, שוב יומולדת שמח לאלי