אפרופו ימי הולדת

אפרופו ימי הולדת../images/Emo77.gif

מזג האויר במלבורון הוא זה שקובע לנו איפה נחגוג את ימי ההולדת. איך אפשר לתכנן כאן יום הולדת בחוץ כשבאמצע הקיץ יורד גשם
??? בתחילת שנה שעברה 2002 חידשו פארק ב MURRUMBEENA שנקרא PACKER PARK. הפארק עצמו ענקי עם משחקים לכל הגילאיים. יש מגרש כדורגל
וקריקט, יש קיר עם סל שאפשר לשחק בו כדורסל
. בצד השני אפשר להתאמן בטניס. יש נחל קטנטן, שולחנות פיקניק, בר ביקיו, שירותים מאוד מתוחכמים... ממש נחמד. בקיצור, רצינו לארגן לבן שלנו את יום הולדתו בפארק אבל משום מה זה לא יצא לפועל. באוגוסט הבת שלנו שיכנעה אותנו לארגן לה את מסיבת היום הולדת שלה
בפארק. יצא יום מקסים.
אירגנו את הילדים בשתי קבוצות וערכנו להם תחרויות. הכנסת עפרון בתוך הבקבוק, מירוץ שקים, מירוץ ביצה בכף ועוד... הילדים נהנו משהו. אח"כ הם שיחקו לבד במתקנים. תלינו פיניאדה שהיתה ממולאת בסוכריות ופרסים. תלינו אותה על איזה עמוד והילדים "ביזבזו" איזה 40 דקות רק לחבוט בפינאדה... כל אחד אסף לו מלא סוכריות שהשקית לא הספיקה להם. האוכל הוגש חם
(הבאנו מהבית)...אבל מי רצה לאכול סנדויץ בצורת
או
או עיגול??? בקיצור, האוכל
היה שולי (דבר שכבר ידוע לנו). הילדים נהנו ומזג האויר רק התחמם.
באוגוסט לעשות מסיבה כזאת זה ממש "התאבדות" . כפי שסמדר ציינה ימי ההולדת במקומות מסודרים עולים הרבה והמחירים רק עולים ועולים תלוי גם בגילאיים. הבעיה שכל שנה צריך דבר שונה. אנחנו כבר מיצינו את: מקדונלדס, לוליפופס, באולינג, התעמלות ב CAULFIELD. הילדים גודלים והדרישות גודלות. והחור בכיס גודל וגודל... שרק נדע שמחות

Gefen

New member
אכן ענק חור בכיס

ככה זה תמיד, ביום שאחרי את אומרת לעצמך שזה היה מיותר, שאפשר היה לעשות את זה אחרת, שזה היה יקר בלי שום סיבה מוצדקת ושאולי אילו היינו עושים את זה בבית או בפארק במתכונת קצת שונה, זה היה אפילו יותר נחמד וגם הרבה פחות יקר. אז אנחנו חגגנו לנדב בלוליפופ (עוד לא מיצינו... אנחנו הרי חדשים כאן), היה קצת המוני מדיי לטעמי, וגם הזמנתי די הרבה ילדים (את כל הגן..) והיה קשה לאסוף את כולם אפילו לחמש דקות ביחד, כך יצא שנדב חגג בעצם עם מעט ילדים, אבל אנחנו שילמנו די הרבה עבור התענוג.. אז בשנה הבאה- אינשאללה נחגוג בבית, עם כמה חברים קרובים ומטעמים מעשה ידיי. עוגה לגן זה גם יכול להיות נחמד, ושלום על ישראל... אגב, טקס פתיחת המתנות היה חגיגה אמיתית, רק בשביל זה היה שווה!
גפן ביום שאחרי

יום הלדת בבית

שכחתי לכתוב שמיצינו גם את מסיבת היום הולדת בבית....הזמנתי 35 ילדים!!!! בני 3 או 4 כבר לא זוכרת...בקיצור, ההורים הנחמדים החליטו להשאר...אז בבית של שני חדרים היו לי איזה 60-70 איש וילד...שלא נדע. מרוב הבלגן כמעט ושכחנו להגיש את עוגת היום הולדת. כיון שזה היה באוגוסט, באותו יום בבקר ירד גשם...אמנם הפסיק לכבוד היום הלדת אבל הכל בחוץ היה רטוב.... מה אגיד ומה אומר. נשבענו שיותר בבית לא חוגגים (רק למשפחה כמובן ולחברים קרובים). מה גם שמצאתי שלא חסכתי באותו שנה... לא נורא, הבן שלי חוגג בעוד כשבועיים את יום הולדתו והחור בכיס מתרחב ומתרחב...
העיקר שנדע שמחות!!!!

Gefen

New member
לירון זה נשמע לי

כמו נסיון התאבדות , להזמין 35 ילדים על הוריהם ועוד לבית.... ולעניין ההורים, אפשר להכריז על "drop off party", נראה לי שזה מקובל פה. תודה לאל שיש לי עוד שנה עד הפעם הבאה שאני שוברת את הראש... עכשיו עוד שאלה אלייך בנושא אחר... יש לך מושג איפה יש פה מרכז ללימודי ג'ודו\קראטה או כל אומנות לחימה אחרת, לילדים? אני מחפשת ערוצים חיוביים לפריקת אנרגיות..
כל רעיון יתקבל בברכה. גפן

אכן...

היי סמדר, אני בודקת לך בקשר למכוני ג'ודו וקראטה...האמת שיש מלא. יש לי חברה שחברה שלה מלמדת, אז אני מחכה למספר טלפון ופרטים ואשלח לך... סבלנות
אני מוצאת שגינה וטרמפולינה וסל של כדור סל...טובים להוצאת האנרגיה... ביי לירון

למעלה