אפרופו לונדון

לאאאא...אל תעשי לי את זה!!!

כ"כ הרבה זמן עבר מאז נגעו רגלי ב
בדרכי לחו"ל בכלל וללונדון בפרט

לא יודע אם את זוכרת, ימים ספורים אחרי שהפכתי להיות מנהל הפורום הזה (לפני 6-7 שנים בערך) נסעתי לחופשה די ארוכה בלונדון ובאמסטרדם.
אח"כ באו בודרום, רודוס, שוב אמסטרדם וחודש בספרד שבה כמעט נשארתי לגור...
בחמש שנים האחרונות כאמור לא הזדמן לי לטוס יותר

חייב לחדש את ימי הנסיעות כקדם!!!
בביקורים הקודמים שלי בלונדון העברתי ימים רבים בחנויות ובתי מלאכה של בובות ובובנאים ובצפייה בעשרות הצגות ת' בובות...אח היו ימים...
בפעם האחרונה זה לא היה חלק מתוכנית הטיול ולכן ביקרתי ב2 חנויות שבהם נתקלתי במקרה על הדרך.
אני בטח לא זוכר את שמן או מיקומן וסביר להניח שמאז הדברים השתנו לגמרי.
פני לידידינו היקר גוגל והוא בוודאי יוכל לתת לך מידע עדכני ומפורט.
ואם במקרה ידידינו אילן, דבורה , חבובית ומטיילים נוספים קוראים הודעה זו - אתם מוזמנים לחלוק עם חגית ואיתנו את המידע.

דודי, כבר לא אקטואלי...אבל....

בן זוגי נחת לפני כשעתיים. היתה שביתה של הרכבת התחתית, כל לונדון שותקה מבחינת תחבורה.
הוא רצה ללכת לחנות אחת אבל לא יכל להגיע אליה

היעד הבא הולנד - גם אני אהיה שם בטיול משפחתי....
או אם מישהו מכיר בלאס וגאס....

mic511

New member
אתמול היו רכבות :).

אני חייב לך תודה כי בעיקבות הפוסט שלך יצרתי גם אני למסע חיפוש קצרץ אחרי בקינגהם פאלסת ביג בן וכו' אמרתי לעצמי למה שלא נחפש איזו חנות אז היגעתי ל זאת. http://www.puppetplanet.co.uk/welcome/puppet-planet. חנות חמודה וקטנה מלאה בבובות והפעלים היתה מאוד נחמדהץ סיפרתי לה על הפורום שלנו ועל הפוסט שלך היא מאוד התלהבה. קוויתי לפרסם את זה כאן כשזה עוד אקטואלי אבל לא נורא לפעם הבאה

מיכאל איזה מתווווווווק אתה שסיפרת עלינו

בא לי לחבק אותך!!!

צילמת במקרה?
ואיך היה המסע שלכם???
תודה על הפרגון לפורום ועל החנות שמצאת ושיתפת אותנו (נשמר למקרה הצורך בעבורי או אם מישהו ישאל שוב)

mic511

New member
היה נהדר

לצערי אין לי תמונות מתןך החנות. אבל זה היה מדהים לראותי איך אנשי היי טק מגיבים לבובה
ומבקשים להיצטלם איתו :)

למעלה