אפרופו מדי הרבה ילדים

QueenOfMagic

New member
תמונות על הבוקר של תינוקות

ועוד לא בכלל הגעתי לקטע של הקפה של הבוקר...(חוזרת לישון עוד מעט בכל מקרה). שרוש' יש לי במשפחה כאלה (ואני לא מדברת על האחייניות שלי) אצלם לצאת מהבית כל המשפחה זה מבצע צבאי מתוחכם. ואיך אני אומרת תמיד מי שאוהב את זה...שיבושם לו. אני תמיד אמרתי לאימא שלי הכי טוב זה תאומים לידה אחת וסגרת את הבסטה.

QueenOfMagic

New member
סילחי לי

אבל למה מסכנים? מי המסכן? ההורים או הילדים? ועכשיו מדוע לדעתי הם לא - ההורים בחרו להביא אותם לעולם. משמע הם אוהבים את ילדיהם. משמע ההורים מאושרים. הילדים תשמעי- לא כל אחד מאושר מאחיו אבל אם ההורים אוהבים אותם אז מה ואיך הם מסכנים? אני חושבת שהם דווקא די מאושרים מהצילומים שלהם.

newKiticat

New member
האימא דווקא נראת עייפה...

אבל זה די מגניב - אם כי מעורר יראה. לגדל תינוק אחד זה קשה. תאומים פי שתיים. שלישיה זה כמעט בלתי אפשרי... שישיה?? וואו...

I s t a r

New member
לעניות דעתי

אין שום סיכוי שבעולם שהתינוקות הללו יקבלו את כל אשר הם זקוקים לו- לפחות מבחינה ריגשית. כאשר 2 הורים צריכים לחלק זמן, מגע, תשומת לב ויחס, קשב והבנה,סבלנות ואהבה לתינוק אחד- הם עומלים לא מעט- אז לשישה????? בלתי אפשרי- לדעתי!

טיימר

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הלוואי שיכולתי להיתחלף איתם עכשיו במקום לחיות בחברה של אנשים מגעילים שאני פוגש כמעט יום יום ברחוב .

I s t a r

New member
כמעט?

תעזוב את הרחוב- תחיה בוירטואל ותאמין לי-תפגוש אותם יומיום.

דרור, בוא נשחק בכאילו:

כאילו יש לך חברים אז אתה הולך אליהם עכשיו ולא מציק לנו. אם גם תמצא מישהו אינטיליגנט (חכם, נבון, בחרתי לך מילים קצרות על מנת שיקל עליך להבין), בקש ממנו כי ילמד אותך מעט עברית. אגב, מי עזר לך להדליק את המחשב? לא נראה לי שזה מסוג הפעולות שעילג שכמותך יכול לבד.

QueenOfMagic

New member
אני חוששת שאסור לך

להביא משהו מפורום אחר כדי להראות איזה אדם מדבר איתנו. אם הוא מציקן וקרציה ננהג בו כך.

QueenOfMagic

New member
אני חושבת שזה אאוטינג

יש כאילו משהו שאומר שאסור להביא מידע שמישהו מסתיר מפורום אחר. אותי אישית לא מעניין

לא השגתי מידע מסווג, רק רציתי לראות

קצת מי בא אלי הביתה על מנת לפגוע בי. בדיקה קלה בכרטיסו, אותו כרטיס שהוא בחר שלא לחסום. לא נראה לי אאוטינג לא חוקי.

למעלה