אפרופו מונדיאל

hospital_food

New member
אפרופו מונדיאל../images/Emo86.gif../images/Emo168.gif

ספורט 5 פלוס באמת עושה תענוג של עבודה, ובאמת עושה טוב על הנשמה לפתוח את הבוקר עם מודי בראון אבל למה קוראים לערוץ ספורט 5 +? פלוס עוד 24 ש´ח שצריכים לשלם בשבילו אולי? לדעתי הפלוס דוקא קשור למוסיקה. לאחראים על המוסיקה בספורט5+ פשוט יש טעם משובח!! בליגת האלופות הם שמו אין ספור פעמים שירים של רדיוהד כמו:eek:ptimistic ,morning bell ,just והכי הרבה פעמים את street spirit . עכשיו שיש מונדיאל, כל יום בסיום השידורים הם שמים קליפ עם כל שערי היום עם מוסיקה יותר ממצוינת, מושמעות שם להקות ממש טובות כמו: belle and sebastian,gentle waves ,Smiths ,ben folds five,pixies. אם לא בשביל הכדורגל, לפחות בשביל המוסיקה. ----------
the promise ring - stop playing guitar שיר מקסים, כדאי להוריד

חולוני

New member
נ.ב - את אישה.

פורצה איטליה. ונ.ב 2 - גם אני שמתי לב לטעם המוזיקלי המשובח של עורכי הערוץ.
וזה לא חדש..כבר כמה שנים שזה ככה..

Major Thom

New member
נ.ב. מה קשור אישה?

אני אוהבת כדורגל!
אני והגיטרה שלי (ועכשיו אפילו לא בנסיון אומלל להפוך אותה לבס)

Major Thom

New member
נ.ב (די! מה הקטע עם הנ.ב.תים?) לא

הוא לא! הוא דוקא די מקורי השנה.. כולם עפים
אני והגיטרה. *מרגישה מטומטמת לרשום את זה כל פעם מחדש*
(זאת רק אני או שהשרשור הזה מדרדר?)

חולוני

New member
משעמם?

אני לא הייתי קורא למונדיאל שבו אלופת העולם (צרפת), המועדמת מס´ 1 והנבחרת עם הכי הרבה כישרון על הנייר (ארגנטינה), ונבחרת שסיימה מקום 3 באליפות אירופה האחרונה (פורטוגל), עפות כבר בסיבוב הראשון, משעמם. בינתיים זה המונדיאל הכי מעניין והכי מפתיע, נראה לי בכל הזמנים, ואנחנו עדיין רק בהתחלה. בינתיים יש אחלה של מונדיאל עם הרבה גולים (בעיקר של ברזיל שכבשה כבר 11 גולים..). פורצה איטליה.

Major Thom

New member
נ.ב. עוד אחד ודי - יש גם פורום

מונדיאל
אבל רק פה יש אנשים שאוהבים גם מונדיאל וגם מוסיקה נורא נחמדה (בקסטריט ושות´
)

polyethylene

New member
באמת מה קשור "את אישה"?

אני חובבת כדורסל וכדורגל, ובכל המשחקים הגדולים הדירה שלי הופכת למגרש, עם כל החברים שמזמינים את עצמם (בתנאי שהם דואגים לכיבוד...) ואני לא ממש רואה קשר ממשי, פשוט נוצר מין אידיאל שאומר שספורט הוא לגברים, אידיאל די מטופש אם יורשה לי לומר (הנה, אמרתי !!!).
inter - suck my ego

חולוני

New member
תראי..

ברור שיש גם נשים שמבינות בספורט ווגם רואות את המונדיאל, אבל הן די מעטות.. יש כמה סוגי נשים שרואות את את המונדיאל: 1) אלו שרואות ומבינות (דוגמה: "איזה מפגר האינזאגי הזה, כל הזמן נתפס בנבדל, טראפטוני חייב להוציא אותו ולהכניס את מונטלה"). 2) אלו שרואות ומתיימרות להבין (דוגמה:"יאלה ארגנטינה!! אתם לוקחים את הגביע!!" ארגנטינה עפו מותק..). 3) אלו שרואות רק בגלל שדיויד בקהאם ופרנצ´סקו טוטי "שווים".. (דוגמה: "שייוווו..איזה חתיך!! איזה עיניים..כפרות עליו...איך אמרת קוראים לו...טוטו..טוטי.."). 4) אלו שרואות כדי לא להרגיש אאוטסיידריות.. (דוגמה:"הצרפתים עפו? יופי, מגיע להם, אנטישמים!"). 5) ויש את אלו שלא רואות בכלל (דוגמה:"רונה, את באה לדימונה?").

למעלה