אפרופו מחויבות..שאלה לי אליכם...|נו

אפרופו מחויבות..שאלה לי אליכם...|נו

מה כן יגרום לכם הגברים למחויבות???. אני מבקשת רק מהגברים לענות....

סהר בן1

New member
מה יגרום לי למחויבות ?

קשה לענות על השאלה הזו בצורת הסברה אבל בכל זאת אני אנסה תראי יש מכלול של דברים שלא משנה מה יגידו הם כן משנים וכן הם קריטיים העיקרי שאני רואה הוא נאמנות מוחלטת של הצד השני + פתיחות מוחלטת אני יכול לאהוב מישהי מאוד אבל ברגע שהיא תתחיל עם המילים "כלום , לא משנה , שום דבר ,וכו'" אני משום מה מתחיל לחשוב שאולי היא מסתירה ממני משהו ואם היא מסתירה ממני עכשיו בדברים הקטנים אז מעניין מה היא עושה בדברים היותר רציניים ולאט לאט האמון מתחיל לרדת וכשהוא יורד אין טעם למחויבות הייתה לי רק חברה אחת שהייתה אומרת הכל בפנים ואני מתכוון להכול האירוניה היא שאנחנו לא ביחד כי אני הייתי מניאק וניפרדתי ממנה בלי סיבה מיוחדת אהבתי אותה עדיין אוהב אותה וכבר עברו 4 שנים מאז ואני מתגעגע אליה אבל עושים טעיות בחיים לא ?? ד"א אגב שלא תביני לא נכון כמו שאני דורש ממי שאיתי להיות כנה עד הסוף ככה אני דורש מעצמיפי עשר נאמנות אצלי היא מוחלטת .

Vdrums

New member
שאני אדע שהאישה שלידי

אוהבת אותי כמו שאני אוהב אותה, שתבין אותי ואני אותה ושיהיו לי פרפרים בבטן.

seeyou

New member
../images/Emo13.gifהמחויבות שלי התחילה אחרי ש

אני הרגשתי שהיא אמינה, אוהבת אותי באמת מבינה אותי גם כאשר לא מסכימים ב-100% מכבד אותי ולא מנסה לשנות אותי על פי דרכה... היום ? אחרי כמה שנות נשואים-טובים!... I wear my wife's eyeglasses because she wants me to see things her way. למרות זאת , עדיין לא מצטער אף רגע על הבחירה שלי!

יש עוד גברים פה../images/Emo9.gif

תודה על התגובות אבל זה לא ממש מספק ההיתי רוצה עוד תגובות. אשמח עם עוד גברים יגיבו....בייחוד אלה שמפחדים להתחייב..

seeyou

New member
../images/Emo8.gif"אשמח עם עוד גברים יגיבו"?

בדרך כלל לא מספקים אותך?

טוב אז אולי אני אנסה...

היא צריכה להיות נאמנה במאה אחוז כמובן ועם האהבה הכי גדולה בעולם (שני דברים שאני יכול להגיד בעיניים עצומות שיש אצל חברה שלי). שתבין אותי, ותסמוך עליי בעיניים עצומות (וכאן אני יודע שהיא מבינה, רוב הזמן, אבל לפעמים גם ממש לא, וכן, היא סומכת עליי). שתהיה מאהבת נפלאה, (היא משתדלת, אם כי רוב הזמן עייפה לכך)שתדע להצית בי אש ותדע איך לעורר אותי ולמשוך אותי (וכן, היא בפירוש יודעת איך למשוך אותי ולעורר אותי גם כשאני הכי עייף בעולם). שתדע "להחזיק בית". (ואין ספק שהיא יודעת!) אבל משום מה גם אחרי שכתבתי את כל הדברים האלה, אני עדיין לא בטוח, אולי האחוזים בביטחון עלו, אבל עדיין זה לא מאה אחוז.

Super M Boy

New member
אמונה

אמונה אמיתית שלאורך זמן היא תדע לתת לי מרחב, כדי שלא נמאס אחד על השני. וגם אני אדע לתת לה.

pazפז

New member
להיות מחוייב מבחינתי רק כשאני שיכור

כשאני לא מודע ל מעשיי ואהייה שתוי מעל הראש התחייב, אחרת זו בעיה.

אתה נשמע לי ממש אנוכי.../images/Emo5.gif

יש לי שאלה.... אתה בן27 נכון? יש לך חברה?חברים? יש לך עבודה? לימודים? משהו טוב בחיים? אם יש לך משהו מהנ"ל ....אז איך אתה בכלל אומר דבר כזה. כאילו מה . רק כשאתה שיכור אתה עובד, חיי, נושם, מבלה עם חברים. המחויבויות שלנו הם לא רק לקשרים הם בכלל לחיים . אז אני בטוחה שאתה עדיין ילד בראש ... וכשתתבגר אולי תבין ... שאלו החיים..ואתה בסופו של דבר תיהיה מחויב למשהו.

pazפז

New member
זה היה בצחוק - נא להרגע....

אני בחור עם הרבה מחוייבויות. וכשאמרתי שאתחייב למישהי רק כשאהיה שיכור כמובן שהיה בצחוק.

למעלה