אפרופו מתנות

אפרופו מתנות

כשלמישהו במשפחה יש יומולדת או אירוע אחר - איך אתם מתארגנים מבחינת המתנות? הכוונה שלי, האם כל אחד בנפרד קונה מתנה או שקונים ביחד? אצלנו, להורים אנחנו בדרך כלל קונים ביחד מתנה, כשמתחלקים בעלות בהתאם למצב הכלכלי של כל אחד - כשהיה חייל או חיילת הם שילמו פחות וכשאח שלי התחיל להרוויח הוא הציע שישלם יותר כדי שנקנה מתנה יותר גדולה, ובסוף קנינו תכשיט והוא שילם יותר מחצי. לסבא וסבתא זה משתנה, היו פעמים שקנינו מתנה כל הנכדים, פעמים שקניתי מתנה בשמי ובשם אחותי ויותר פעמים שקניתי מתנה לבד (זה היה בעיקר כי היה מדובר במתנות שמבוססות על בדיחות אישיות שלי ושל סבא/סבתא). אגב, אחותי טרם קנתה לי מתנה ליומולדת כי לא יצא, ובקרוב מגיע היומולדת שלה. יש למישהו רעיון מה אפשר להוציא מהמצב הזה?

maiky17

New member
../images/Emo182.gifככה זה הולך אצלנו:

לי ולשני האחים שלי יש יום הולדת באותו היום, ככה שאנחנו מתחלקים תמיד לזוגות [בואי נמספר אותנו לפי סדר הלידה: אח=1, אני=2 ואח=3]. 1 ו-2 קונים ביחד מתנה ל-3, 2 ו-3 קונים ביחד מתנה ל-1 ו-1 ו-3 קונים ביחד מתנה ל-2. אנחנו גם תמיד קונים משהו שיתאים לשלושתנו, כך שכולנו נוכל ליהנות ממנו. בדרך כלל, סרטי DVD.

הממ...

ההורים נותנים תמיד כסף, ואחותי תמיד מביאה מתנות כשהיא מגיעה מחו"ל. אני בד"כ קונה לבד, פעם הייתי קונה בשיתוף עם האחים עד שנמאס לי היה לעשות את כל העבודה... לגבי אחותך, אל תעשי חשבונות אלא אם זה משהו קבוע- אני ראיתי שאח שלי לא טורח לקנות ולכן הפסקתי להשקיע בו ברמות מטורפות, קונה משהו סמלי וזהו. אבל אם בד"כ היא קונה והפעם לא- אל תתחשבני איתה.

האמת שהתכוונתי יותר לבילוי משותף

או מתנה ששתינו נהנה ממנה, ממש לא להתחשבנויות...

הא אוקיי, סורי על הטעות ../images/Emo13.gif

אולי לצאת ליום כיף משותף מהבוקר עד הערב? לפתוח בארוחת בוקר, ללכת לשופינג משותף, ארוחת צהריים, סרט, ארוחת ערב...

../images/Emo77.gifמתנות../images/Emo77.gif

אצלנו בדרך כלל כל האחים מתקבצים יחד וקונים מתנות לימי הולדת / יום נישואין של ההורים
כשהאחים חוגגים, אז אני והחבר קונים משהו בהתאם למצב הכללי של החודש, אבל תמיד משתדלים להיות מקוריים
ואני מצטרפת לעצה של שירי לגבי בילוי עם האחות [תעשי מקום
] אם אתן מנויות בחברת סלקום..
אז יש עכשיו מבצע שווה של ספא 1+1, זה יכול להיות ממש מדליק בשביל שתיכן, בנוסף לקניות והארוחת בוקר

למעלה