אפרופו מתעמלים

gal33

New member
אפרופו מתעמלים ../images/Emo80.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo68.gif

עם קצת הרבה עידוד ותמיכה של חברה, התקבלה המסקנה הבלתי נמנעת, שהגיע הזמן שכבודה תחזור להתעמל
אז כבר הייתי בשני שיעורי נסיון, אחד של עיצוב גוף, השני של מדרגה עם עיצוב גוף. יא איזה כיף!!! איזו תחושה טובה זה נותן לגבי הגוף, ולגבי עצמי, ממש יצאתי בהיי משם. כמובן שאחרי השיעור הראשון הרגשתי כמו סידני קרופורד ביום של 55 קילו, עד שהגעתי הביתה ו נחתתי כמו בטטה. ממש הייתי מופתעת לטובה משרידי הכושר שנותרו אצלי. הכל היה ממש בכיף, למעט תרגילי בטן, איזה קשה להתרומם ישר בדיוק בחתך, 4 כפיפות וזהו, ממש כמו לפני שהתחלתי להתעמל בכלל
אבל הכיף הכי גדול היה אחרי השיעור שהלכתי לסופר וראיתי שם טרניניגים ממש זולים. ברור שישר המשכתי ללכת, כי איזו מידה כבר יכולה להיות שם שתעלה עלי?? בפעם השניה, אמרתי יאללה בשביל 30 שקל, ננסה, לקחתי מכנסיים XL, והבלתי יאומן קרה, הם עלו!
שלכם, נדיה קומאנצ´י

SARA120

New member
זה עושה רק טוב ,הספורט הזה../images/Emo86.gif

מידה XL זה אחלה של מספר,בסביבה שלי יש הרבה מתפרות של קיבוץ עם מידות שמתחילות בXXL ונגמרות בXXXXL ...(ורק השמים הם הגבול...) חוץ מזה הטרנינג הוא רק מלמעלה,מלמטה יש בגד גוף ,כזה כמו של סידני עם כל החוטים ...זה מזכיר לי,אני הרי שוחה ותיקה -כבר 20 בריכות כל פעם (התחלתי ב-6)ויש לי בגד ים נפלא!בעלי אומר שאני נראית כמו חיל המצב הרומי ("מים לדוד המלך",לבשו כזה דומה..)אבל לא אכפת לי! לילה טוב,אסתר וילאמס

באיה

New member
גל, את גדולה, ממש פטיש../images/Emo88.gif

כל הכבוד, הלואי שתתדמידי בזה, ושבקרוב תוכלי לקנות טרנינג במידה מדיום. כעדוד, אני אספר לך, שאתמול הלכתי לחפש מכנסי פוטר להליכה, כי הקודמים נהיו גדולים מאוד, וניראו עלי נורא מגעיל, כמו סמרטוטרית. נכנסתי לחנות שאני תמיד קניתי בה דברים גדולים, והמוכר היה בשוק כשראה אותי. הקיצר, לא נשאר לו כבר מבחר גדול, רק מידה מדיום, ואני צחקתי לו בפרצוף. עוד לא, אמרתי לבטח אני צריחה מידה לארג´. הוא ניסה לשדל אותי לקחת את המדיום, ואני בספקנות מדדתי אותם. לא תאמיני, הם עלו עלי!!!!!! מה את אומרת? זה יקרה גם לך, אני מבטיחה לך, תאמיני בעצמך ותעזרי לעצמך. הללויה

RomiVais

New member
גלוש - כל הכבוד!!!!!!! ../images/Emo45.gif

איזה כיף ואיזה שימחה!!!
אני כל כך מאושרת ושמחה בשבילך - אין לי מילים. תמשיכי כך ותעשי חיים!!! רומי

פנינוש./

New member
גלוש יישר כח ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שמחה בשבילך על ההישג . זאת אומרת שנשרו ממך כל-כך הרבה X מהמידה של הבגד ,ונותר רק אחד וכמו שהכרתייך ,זה לא יהיה לאורך זמן. ובאמת תהיי לנו נאדייה קומנצי. ואם לא היא נשמח גם בישראלית שלנו אסתר רוט -שחמורוב. אז שתמשיכי כך ותראי רק טוב ובמעשייך. אוהבת ומחזקת את ידייך אביחיל

גל...באמת......נדיה קומנצ´י - קטן

עלייך........... טוב, אחרי הפעמים הראשונות שלי (במים - כזכור) כל שריר ושריר הודיע לי שהוא קיים.... הייתי מה זה בטוחה שיש לי דלקת בבטן/חצוצרות/שחלות........ הייתי בטוחה שיש לי שפעת כי הרי בשפעת כל הגוף כואב....... לא האמנתי איפה יש שרירים........ פשוט לא היה ברור - אם עודף השומנים שיש שם משהו חוצ משומן....... אז עכשיו קצת זייפתי - לא מחוסר רצון - אלא מחוסר התאמת זמנים בין העבודה לשיעורים בבריכה.......... וסוף סוף אחרי שבועיים - הייתי ביום שני........ יש לי חדשות לכולם - אני שוב מרגישה כל שריר ושריר למרות שהיה לי הרבה יותר קל הפעם.

gal33

New member
הזכרת לי משהו עם כאבי השרירים האלה

אני כבר כמה ימים מפתחת איזושהיא שפעונת, הקיצר שלושה ימים אני סוחבת כאבי בטן חזקים ושיעולים, אז על מה הגברת חשבה? עם כל ההיסטוריה שלי בבתי חולים נתקפתי חרדה שחלילה וחס משהו לא בסדר עם הניתוח. תודה לאל, שלפחות איבחנתי שהחרדה ממש לא הגיונית, אז לא רצתי לוולפסון. היום, יתברך שמו,
, קמתי עם כזה שיעול קשה, טוב כזה מהריאות, והבטן נרגעה קצת, כך שהבנתי שזו באמת שפעונת ולא קשור בכלל לניתוח, אז נרגעתי. קטן עלינו, שפעונת. לבריאות, גל

ronnymp

New member
גל ובאיה - ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

בטח שלא מצאתם את המידות היותר גדולות - כי אני הקדמתי אותכם -
רוני

gal33

New member
לכל הספורטאים והספורטאיות, ולכל

המעודדים והמעודדות, חן חן, גל

למעלה