אפרופו סל פירות דניאל .....חלום

riki72

New member
אפרופו סל פירות דניאל .....חלום

היום לפני שהלכתי לנוח צהרים הסתכלתי דרך חלון המטבח החוצה ואיתי את עץ המנגו שמוציא פרי [הם עדין קטנים].והרהרתי..... הלכתי לנוח[לישון] צהרים ואני חולמת שאני אוספת פירות מהעיצים אפרסקים גדולים יפים ואדומים....ואח"כ אני הולכת לעץ הרימונים ואוספת רימונים. וגם קצת ענבים...אבל הפירות היו גדולים ויפים והגינה כולה מוצלת ומלאה עצי פרי ...ואני נכנסת הביתה מכניסה ענב לפה הוא היה גדול וכמעט נחנקתי. זה היה החלום. בגינה שלנו אן עצי פרי אלה רק מנגו שעדין לא טעמנו ממנו ועוד איזה פרי שדומה לדובדבן.

ברכות ושפע מכל טוב

מה לעשות בכל היופי הזה. זה משל לעם ישראל שבא וראה את הארץ המובטחת. הכל בה מכל טוב. רק להושיט את היד ולאכול, הרשות נתונה. אבל משהו בנו עוד לא למד שזה מגיע לו, שהוא ראוי. הוא נוכח לראות שאינו מסוגל לממש את ההבטחה. שהאדמה טובה אך יבולה קטלני. ענב = עין נהיה בה. לא סתם העלת את נושא העיניים. העיניים שלך רואות הרבה מידי וטוב מידי. אל תעלי בדעתך ניתוח לייזר. אם אינך מתכוונת להרות אז השמרי.

הבנתי

פירות זה ילדים. פירות קטנים זה תיוקות. ענב זה תינוק בדרך. החלום הוא חלום של צאצאים. גם הסיפור של דניאל על העורלה בים. הוא ההבטחה של "כחול אשר על שפת הים" והברית.

גלי ר

New member
לריקי

איזה כיף ריקי, לגור בצפון, בית עם גינה ועצי פרי! ולישון שנת צהרים. סבבה לאללה. בקשר לחלום. זה נשמע לי כמו זמן אסיף. כל מה שצריך כשמגיע זמן אסיף זה לנשום בנחת, להנות מהטוב ולשים לב. אם אנחנו ממשיכים עם חיפזון - נתקע לנו עינב בגרון.

riki72

New member
תודה לאלישוע ולכולם.

אז תינוק בדרך אני בטוח לא רוצה עכשו... יש לי מספיק תודה [4] שמהם תאומים תינוקות. ושנת הצהרים כף....אחרי שמתישים אתכוחי שני השובבים שלי ואח"כ הנינגו'ת השניות. אז חייבים לישון קצת כדי להמשיך. שהיה בכף לכולם תודה מריקי

למעלה