אפרופו פמיניזם....

ayush

New member
אפרופו פמיניזם....

מי משניכם מבשל בבית ? את? הוא? אף אחד? למה אני שואלת? כי עד עכשיו אף אחד לא בישל. אני לא יודעת.. בסופי שבוע אוכלים אצל ההורים, ובאמצע שבוע חוטפים משהו. אבל החלטתי להתעלות על עצמי ולהתחיל לבשל (!) אפילו בקטן. ועם כל הפמיניזם שבי - אין ספק שהדרך לליבו של הגבר היא הקיבה שלו ... מה איתכם ?

rona25

New member
כנ"ל - לא מבשלת ולא אופה ../images/Emo132.gif

הוא פשוט יודע שאם הוא רוצה לאכול עליו להכין בעצמו אחרת רוב הסיכויים שהוא יגווע למוות ברעב... עכשיו ברצינות - באמצע השבוע אני אוכלת המון המון ג´אנק פוד, ומנשנשת שטויות והוא אוכל מסודר אוכל מבושל וכאלה או בחוץ. בסופ"ש לפעמים הוא מכין ארוחת יום שישי או שאנחנו מוזמנים ואז הדילמה נפתרת... לסיכום - הניקוד שלי בסולם עקרות הבית / נשים למופת הוא 0 עגול.... אני משערת לעצמי שמתישהו עם בוא הילדודס (אינשאללה) והמשפחה תתרחב אצטרך לסגל לעצמי גינונים קצת יותר בריאים ובין השאר לבשל...

dorlim

New member
שנינו מבשלים ../images/Emo21.gif

שנינו אוהבים לאכול ואוהבים לבשל, הבעיה היא שאף אחד לא אוהב לעשות כלים

קרןש

New member
שגרנו לבד אני בישלתי בעלולי לא יודע

לבשל, מקסימום שקשוקה. למדתי לבשל המון מאכלים חדשים (קוסקוס, מרק קובה, קציצות ותפו"ח ברוטב, ספגטים למיניהם, סיני וכד´...)ואודי היה השפן שלי, לא היו טענות כמובן! עכשיו שאנחנו גרים אצל ההורים שלי אני נהנית מהמאכלים של אמא. בדרך כלל אני עוזרת לה לבשל את ארוחת שישי אבל באמצע השבוע לא!

הילית*

New member
אני אוהבת לבשל אבל בד"כ מגיעה

מאוחר...אני מאוד משתדלת שנאכל מסודר ושיהיה תמיד אוכל במקרר אבל לא תמיד יוצא. הוא עצלן בענייני בישול...ולכן הוא כמעט לא מבשל (אוכל שטויות בלי סוף). אם אני רומזת שבא לי שיכין משהו והוא מחליט לבשל אז בד"כ היצירתיות מתבטאת ברעיונות כמו ביצה מקושקשת עם קבנוס או פסטה עם זיתים.... או שהוא מציע שנלך למסעדה....שזה אני הכי אוהבת כי אז לא צריך לשטוף כלים...(את רואה לימור גם כאן אנחנו דומות....)

אופה3

New member
הדרך לגבר היא באמת דרך קיבתו

וזה מניסיון, בעלי אחרי שהתאהב בי, התאהב באוכל שלי, והיום גם הוא מבשל, לא כמוני, אלא ביצים, סלט, חביתות, בימי עין, חצילים, וכאלה, אבל גם טוב, מה רע בחביתה עם סלט לארוחת ערב?

Ronnie*

New member
שנינו, אבל מעט מאוד...

אני יודעת להכין כמה פשטידות ומרק בצל... ההתמחות של אורי היא לזניה, ספגטי, חביתות (וכדורי שוקולד, כמו שחלקכן זוכרות
). הייתי רוצה לבשל יותר, אבל מאחר שאני צמחונית וגם סתם בררנית (לא אוכלת, למשל, חצילים, פטריות, קישואים...), הרפרטואר שלי בכל מקרה מאוד מוגבל... גם ככה אנחנו אוכלים בבית רק בערב, ואז מסתפקים בחביתה או פיצה, או מזמינים משהו.

מאי26

New member
אני לא ממש יודעת לבשל - לכל היותר

מכינה פסטות. יש לי כמה פסטות נחמדות שאני יודעת להכין. כשעברנו לדירה חדשה עם מטבח מרווח הבטחתי לעצמי שאני אתחיל לבשל, ואז כשראיתי שאין לי זמן, החלטתי שאני אתחיל אחרי החתונה כשיתפנה לי זמן, ובינתיים עבר חודש (בדיוק!) מאז החתונה וטרם מימשתי את ההחלטה. אין לי כוח כל כך להתחיל ללמוד... ארז גם לא בשלן גדול. פעם הוא ניסה ללמוד קצת והכין כמה דברים, אבל עכשיו הוא לא מבשל בכלל.

shelycat

New member
ברמה הכי בסיסית.......

החלוקה בינינו היא מאוד פשוטה, כל אחד עושה מה שהוא טוב בו כך שאני זאת שמבשלת והוא עוזר לי ,יש דברים אחרים שהוא טוב בהם יותר ממני כמו לשטוף כלים(שאני שונאת).

נופר30

New member
אני מבשלת

ולא כי הוא לא רוצה או לא יודע שלומי טוען שעד שהוא הכיר אותי הוא רק חשב שהוא יודע לבשל ואם אחת כמוני בבית למה שאחרים יבשלו ? אבל בימים שאין לי חשק לעשות כלום שלומי יכין ארוחה טובה וכשרוצים שניצלים בבית זה התפקיד שלו

אתי@

New member
אני מבשלת ונחמד לי עם זה

יש דברים שאני ממש שונאת לעשות, אז אני מעדיפה לקחת על עצמי את הבישול כדי שרונן יעשה את מה שאני שונאת
אני חושבת שאם הוא היה מנסה, הוא דווקא היה יכול להצליח בבישול, אבל הוא לא מנסה ואני לא כועסת. כמו שאמרתי, אני מעדיפה שהוא ינסה דברים אחרים
ונכון, הדרך לליבו של בעלי היא בהחלט דרך הקיבה (נו טוב, יש עוד כמה דרכים
) וכיף לי לעשות לו כיף

סיגל2

New member
אני לא מבשלת כי לא יוצא לי. בימי

השבוע אוכלים בעבודה ובסופי שבוע בדרך כלל אצל המשפחות ובשבתות שהן פנויות אז מעדיפים לצאת למסעדה כדי לא לעבוד קשה לפני האוכל ואחריו.

jess ועוד

New member
שנינו

אבל רוב הזמן אני הוא נהנה אני נהנית בימים שאני קווטץ´ אז הוא מאלתר משהו ומגיש לי את זה כאילו שזה ארוחת גורמה עם נרות וקישוטים זה הכי שווה אפילו אם סנדויץ´

fila

New member
אני בעיקרון .............

אני נורא אוהבת! ואם יש לי סבלנות אז אני משקיעה ומכינה את הדברים שהוא הכי אוהב. חוץ מזה שאני תמיד משתדלת להכין פעם בבוע או שבועיים (תלוי בביקוש) שני סלטים חריפים ומבושלים שיהיו לו במקרר כי הוא מאוד אוהב........ קורה לא פעם שאני באה אחריו מהעבודה והוא הכין אוכל לשנינו- ממש טעים!

אוי אני גרועה בזה.....

לא יודעת להכין כמעט כלום.... והאמת אין לי זמן או הזדמנות ללמוד. כל השבוע לירון אוכל בבסיס, ואני אצל אמא שזה ליד החנות, סופיח שבוע אנחנו בדר"כ מוזמנים , אז ממש לא יוצא. ואם כבר אוכלים בבית לירון אחראי לבישול, הוא מכין מעורב חבל"ז, וספגטי בלונז....

אביבית1

New member
האמת שאני עצלנית בקטע הבישול

אני מגיעה מהעבודה ופשוט אין לי כוח לבשל, גם ככה אביחי אוכל בחוץ, אצלי בעבודה יש חדר אוכל אבל אני הולכת לשם לעיתים נדירות ביותר. בבית אני מעדיפה להכין סנדוויץ או להזמין משהו (בדר"כ סיני). הבשלן בבית הוא אביחי יש לו את הכוח והסבלנות לזה, אבל....כמה כלים יש לשטוף אח"כ, הוא משתמש בכל הכלים במטבח גם אם הוא לא ממש צריך אותם, לפחות האוכל ממש טעים.

למעלה