אפרופו IVETE SANGALO

אפרופו IVETE SANGALO

אני מאוד אהבתי אותה בתקופת להקת BANDA EVA. הם בהחלט עשו מוזיקה מחממת לב מלאת אנרגיה ושמחה. הדבר בא לידי ביטוי באופן בולט בעיקר בדיסקים של ההופעות החיות שלהם...וואו... תוך כדי האזנה לדיסקים אתה מרגיש שאתה ממש חלק מהקהל שנמצא בהופעה עצמה. הייתי שמח לשמוע חוויות של אנשים אשר היו בהופעה של הלהקה או בכל הופעה של זמרים אשר שרים בסגנון הAXE (האם זה נראה במציאות כמו שזה נשמע במערכת בבית). כמו כן האם אפשר למצוא את הופעה כזו גם ב DVD.

Baiano

New member
הופעות של AXE

בתור אחד שהיה בכמה וכמה הופעות: יומיים עם IVETE SANGALO בקרנבל 2001 (וכן עוד להקות שהופיעו בקרנבל זה), 2002: הופעה של BANDA EVA (עם עמנואלי) הופעה מדהימה - כמו בדיסק אך פי כמה יותר טוב!!! כן הייתי עוד בהופעה של TIMBALADA (אם יש לך את דיסק ההופעה שלהם תכפיל את זה פי כמה וכמה ועדיין לא תגיע למה שהלך שם...) - לבמה עלתה בהפתעה DANIELA MERCURY והצטרפה ללהקה לשירת כל להיטיה הגדולים, לפתע הגיח מהקהל קייטנו ולוזו, עלה לבמה וגם הוא הצטרף להופעה ושר מלהיטיו, אח"כ עלו גם חברי להקת FAT FAMILY ועוד - היה שם טירוף חושים ממש כהתחילו לשיר "VAMOR DAR A VOLTA NO GUETHO" וכולם רצו מסביב לבמה! לאחר מכן הייתי בפסטיבל הקיץ 2002 שם הייתי בהופעה של KID ABELHA (לא AXE אבל להקה מעולה) והופעה של CIDADE NEGRA (מעולה!!!) ואח"כ עוד SHOW מדהים בהופעה של IVETE שהעלתה לבמה לכמה שירים את LUIZ CALDEZ. יום לאחר מכן הייתי שם בהופעה של DANIELA MERCURY שגם נתנה הופעה אדירה - עם רקדניות, החלפת תלבושות וגם חברי להקת OLODUM שהגיעו להתארח... מה שלא מנע ממני ללכת להופעה של OLODUM כמה ימים לאחר מכן (ההופעה שלפני הקרנבל בPELOURINHO ) שם שוב היתה הופעה טובה ושוב הגיעה במפתיע DANIELA... בשבוע שלאחר מכן (בקרנבל) הייתי שוב יומיים בBLOCO של IVETE וגם זכיתי לראות אומנים רבים ואחרים כמו GIL ו NETINHO בBLOCO של BANDA BEIJO, ועוד רבים וטובים... אז לשאלה: האם זה נראה במציאות כמו שזה נשמע במערכת? לא!!! אפילו לא מתקרב! הופעה חיה היא הדבר האמיתי!!! (ואין כמו לקנות אח"כ דיסק של הופעה שהיית בה ולשמוע את עצמך צועק בקהל...) לצערי אין יותר מדי DVD של הופעות ורק לאחרונה התחילו עם זה (CIDADE NEGRA MTV, ודיסק חדש של OLODUM.) יש גם DVD לMARISA MONTE ועוד מתי מעט... בקיצור - לכו להופעות - זה דבר מדהים וחוויה לכל החיים!

...מצטרפת להמלצה בחום! ../images/Emo24.gif

גם אני הייתי בפסטיבל הקיץ בסלבדור ב-2002 (ביום של Kid Abelha, Cidade Negra, Ivete Sangalo וביום של Gilberto Gil..) והיה מדהים!!! אם אתם מגיעים בקיץ , אל תחשבו פעמיים- שווה ביותר.

למעלה