אפרטורה - איזו קבוצה אתם רוצים שתקח אליפות?

כרוני

New member
אפרטורה - איזו קבוצה אתם רוצים שתקח אליפות?

ביום ראשון הקרוב יחל במלואו המחזור הראשון של ליגת האפרטורה 07-08. אז מה היה לנו? אלופה אחת שצריכה להגיד תודה ל"כותל"... אלופה אחת שצריכה לרדת על הברכיים ולהתחנן שריקה יישאר... ועלובה אחת שצריכה לקנות מזרוני ים לקהל אוהדיה משום שיבנואר הם (שוב) לא יחגגו כלום.... תיקון טעות, העלובה אולי תחגוג את פיטוריו/עזיבתו בבושת פנים של מאמנה.... זה בסדר אם לא הבנתם שום מילה עד כאן..... אז את מי אתם אוהדים? איזו קבוצה הייתם רוצים שתקח את האפרטורה???

pepe chatruc

New member
כמובן שראסינג!!!

בתקווה שלא יקלעו לפלייאוף... אם אני מסתכל על הסגל לבוקה עדיין יש עדיפות וסגל הכי עמוק מה שלא מבטיח כלום (רעה ערך השנה האחרונה). סן לורנסו עשו את הרכש הכי טוב לדעתי עם בילוס ורומאו (בעיקר) ולדעתי יחד עם בוקה מועמדות לאליפות. מבין שאר הצמרת\גדולות ריבר כרגיל מציגה סגל טוב אבל עמדת השוער (נבארו בתור רכש!!??) תפגע בה כנראה עם פסארלה לא יגמור אותם קודם , אסטודיאנטס נחלשה מאוד על הנייר (למרות הניצחון 3-0 אתמול) כאשר שני החלוצים הפותחים שלה עזבו בלי רכש במקום (עזיבתו של סוסה תורגש פחות) , ולס ואינדיסינחנטה בבטורניר פרווה , את ארסנל עזבו הרבה שחקנים חשובים אבל הם עשו רכש מצוין במקום ויכולים להמשיך להפתיע ובאקדמיה ממשיך הבלאגן כאשר 5 ימים לפני פתיחת העונה דה טומאסו משחרר שחקן הרכב (קרוסה) , לא מצליח להחתים בזמן שניים מהרכש (קסרס וסאלסדו) ומאבד אחר (נבארו לריבר) וזה בלי להזכיר את כל המהלכים השליליים שלו במהלך שאר הפגרה... מבין העולות הוראקן יכולה לתת עונה מעניינת אבל בקטע הזה קשה מאוד להמר אחרי ששתי העולות "הגדולות" איבדו את רוב ככובי העלייה אבל הביאו הרבה רכש במקומם. אחרי שכל זה נאמר רק שיהיה טורניר טוב ומעניין ושראסינג ישרדו עוד טורניר בדרך לתאריך המבורך (2010) שבו ByC ודה טומאסו יעזבו!!! מצטער על האורך פשוט הנושא קרוב לליבי

yoelmati

New member
רק לא BOSTA - זה מספיק לי...

ואם לריבר מתחשק השנה להתחיל לשחק כדורגל, או אפילו לקחת אליפות, אז אני לא אתנגד (מה גם שהמשחק היחיד שלהם שבו אני אצפה הוא הסופר קלאסיקו). כמו שכרוני כבר אמר, בקיץ בכל מקרה אני אשמח: גם אם לריבר תהיה עונה גרועה, אני מקבל מזרון ים לחופשת הקיץ! מה רע? ובכל אופן, כמו בכל עונה, אני מחכה לסביבות המחזור ה-15 בערך, בו כמו תמיד כרוני מודיע על האליפות הקרובה של הבוסטרוס, ואחר כך היא לא מגיעה משום מה.

Yali9

New member
אני רוצה תמונות ורק אז אני אחליט ../images/Emo66.gif

pepe chatruc

New member
את יכולה לראות בכרטיס שלי

אני מקווה שאת אוהבת בלונדינים חטובים...
אין לי מושג איך מעלים תמונה להודעה , אני כמו האדם הקדמון במחשבים

Yali9

New member
../images/Emo9.gif ואו הסתבכתי...

תראה, כשרשמתי תמונות התכוונתי לאלו של השחקנים.. כי חוץ מפאלרמו ועוד כמה אני לא ממש מכירה ויודעת וכבר האשימו אותי כאן שאני אוהדת קבוצות לפי המראה של השחקנים.. אדם קדמון במחשבים - כן, לזה אני מתחברת גם אני לא ממש טובה אתה צריך למצוא מישהו שיעזור לך בפורום יש כמה כאלה. יהלי.

pepe chatruc

New member
נראה לי הייתה אי הבנה../images/Emo9.gif

התמונה היא של אדריאן באסטיה שחקנה של ראסינג אני מקווה שזה יעזור לך לתמוך באקדמיה

GD ROCKS

New member
רוסריו סאנטרל

אבל מה הסיכויים שזה יקרה............... אז אני אתפשר על ריבר פלייט בגלל אבא D:

למעלה