----אפריל המלכה----

mami1000

New member
----אפריל המלכה----

תשמעו חברה...בואו נודה ונגיד שאפריל היא הכי יפה?! או שלא?! לפי דעתי כן למרות שנורא אהבתי את שרה שהיא הייתה מאוד יפה.. עד לפני שבוע הייתי מתה על יואנה עכשיו אני שונאת אותה!!!! היא כל הזמן מרכלת על כולם !! זה מעצבן... למרות שיואנה מהממת... ותגידו בבקשה מי חושב כמוני.. וגם מי תיזכה..? תודה רבה

אני לא חושבת שאפריל הכי יפה

אני מאוד אוהבת את המראה של שנדי דווקא... וכן גם אני לא אוהבת את יואנה ואלו שלא רוצות לדעת מי תנצח, תסגרו ת'הודעה עכשיו!(תלחצו על הכותרת)
יואנה

שאלת? הנה תשובה-

1. לא אצל כולם ההגדרות מסך הן כמו שלך, יש כאלה שאצלם השורות מרווח לא הספיקו וראו את השם. 2. לכן ממש זאת התחכמות. יש פה אנשים שלא רוצים לראות את הספוילרים, ואנחנו מבקשים כבר הרבה זמן, גם יפה וגם לא יפה (מסתבר שלא מבינים כך או כך) שתסמנו את הספוילרים בחוץ, שנדע ישר לא להכנס. זה כל כך קשה?

אני לא מנסה להיתחכם

אין לי טעם בזה... פעם הבאה אני יעשה יותר אנטר.. אני פשוט הבעתי את דעתי בנוסף לספויילר ולא רציתי לחסום את כניסתן של בנות בגלל שיש בו גם ספויילר- שלא היתה לי שום כוונה להראות בכוונה למישהו אז סליחה.. אני לא עוד 'פוסטמה'

אז תרשמי בשתי הודעות נפרדות

במחשב שהייתי בו יש מסך ענק וראו הכל, גם אם היית עושה עוד המון אנטרים. אני בטוחה שאני לא היחידה שמשתמשת במסך עם כאלה הגדרות. לטעמי- ואני בטוחה ששונאי הספוילרים יסכימו איתי- זה הרבה פחות מפריע שיש שתי הודעות מאשר לראות בטעות ספוילר שלא רצית לראות.

mami1000

New member
תודה רבה שהגבתם ועניתם יש לי עוד...

יש לי עוד...בקשה אם אתם יכולים לשים פה איזשהו אתר של הטופ מודל של העונה הזאת... תודה רבה פורום מעולה:)

yaya1989

New member
לדעתי אפריל

ממש לא הכי יפה!!! השופטים הכי אוהבים אותה והיא בסדר אבל לא יותר מזה!! מרסדס או שנדי צריכות לזכות הם הרבה יותר יפות ממנה!! תגידו זה רק לדעתי או ששנדי דומה לאבריל לאבין

למעלה